Τρίτο Μάτι

Καλή σας νύχτα…

Λάθος στιγμή για τα εθνικά μας θέματα, διάλεξε ο Πάνος Καμμένος να διαχωρίσει την πολιτική του θέση από τον Αλέξη Τσίπρα και ν’ ακολουθήσει το μοναχικό δρόμο του πουθενά.

Οταν είχε τη μεγάλη ευκαιρία να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η ΝΔ, προτίμησε να στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα και ν’ ανοίξει διάπλατα το δρόμο προς τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σήμερα, η αποχώρησή του, η διάλυση του συγκυβερνητικού συνασπισμού και η καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, δεν έχουν καμία πολιτική αξία, γιατί είτε έτσι, είτε αλλιώς, έχει δώσει ο Καμμένος τη δυνατότητα σε κάποιους πολιτικά ξέμπαρκους και πρόθυμους βουλευτές άλλων κομμάτων (για την ψήφιση του προέδρου της δημοκρατίας κ. Δήμα το 2014 (ο Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ τους χαρακτήριζαν αργυρώνητους και αποστάτες) με ίσως πολιτική διάλυση κάποιων κομμάτων είναι και δίκαιο και θα γίνει πράξη η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο, παραχωρώντας και ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και γλώσσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ και εθνότητα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ στους σλαβοσκοπιανούς, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου για νέες εθνικές περιπέτειες της χώρας μας.

Ο σλαβοσκοπιανός εθνικισμός, με εντονότατους ρυθμούς μόλις τώρα αρχίζει την επομένη της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών και την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ.

Ας αναλογιστούμε και ας θυμηθούμε, ότι, τα εθνικά μας δίκαια και κυριαρχικά μας δικαιώματα αμφισβητούνται ανοικτά μόνο από χώρες που συνυπάρχουμε στον αμυντικό συνασπισμό του ΝΑΤΟ (Τουρκία – Αλβανία).

Πολιτικά παίξατε και χάσατε και οι σημερινοί λεονταρισμοί σας κ. Καμμένε δεν πείθουν κανέναν για τον αποφασιστικό ρόλο, που πολιτικά παίξατε, ώστε να έλθει η συμφωνία των Πρεσπών στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου μάλλον με τη δική σας στάση, θα κυρωθεί στο άμεσο μέλλον με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ελληνισμό.

Είναι γνωστό το τραγούδι “είναι αργά για δάκρυα Στέλλα”… τη ζημιά την κάνατε κ. Καμμένε και δε μένει να εισπράξετε από τον ελληνικό λαό τα πολιτικά επίχειρα  των λανθασμένων πολιτικών σας, με αντάλλαγμα τη συνεργασία σας, τον υπουργικό θώκο της Αμυνας και την παραμονή σας στις καρέκλες εξουσίας.

Καλή σας νύχτα, πολιτικά, κ. Καμμένε από το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας έχει την πολιτική μοναδικότητα να απογοητεύσει τον πολιτικό του μέντορα Αλέκο Αλαβάνο, να κερδίσει την εξουσία με προεκλογικές ανεκπλήρωσες υποσχέσεις, να φέρει μια κοινωνία πέρα από τα όριά της με τις πολιτικές του αποφάσεις, να στείλει στα αζήτητα σαν στυμμένη πολιτική λεμονόκουπα τον Πάνο Καμμένο, να έχει την ψευδαίσθηση και την πολιτική αυταπάτη ότι, αγωνίζεται για το συμφέρον των εθνικών μας θεμάτων και της ελληνικής κοινωνίας, να πιστεύει ότι θα κερδίσει τις εκλογές το 2019 και δε θα χάσει την εξουσία.

Αυτά συμβαίνουν μόνο μια φορά, όταν ολόκληρη η φύση έχει συνωμοτήσει και δεύτερη μόνο στα παραμύθια.

Το όλο πολιτικό θέατρο σκιών που παίχτηκε και παίζεται από τους δύο συγκυβερνήτες, που εν όψει του τεράστιου εθνικού θέματος προτάσσουν την πολιτική τους επιβίωση, είναι κακοπαιγμένο και η όλη αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια.

 

Στάθης Φουρλάνος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button