Ειδήσεις

Η χθεσινή μέρα μέσα από το FB
Γράφει ο Στέργιος Γιαλάογλου

O ένας είδε τους εύζωνες με μάσκα και γράφει ότι αυτή η εικόνα ατιμάζει τα εθνικά μας σύμβολα!

Ο άλλος αναλύοντας το υψηλό ποσοστό θανάτων από covid σε άτομα άνω των 80 ετών, δηλώνει ότι λυπάται μεν αλλά ήταν η ώρα τους δε!

Ενας άλλος γεννημένος μετά το 1974, βρίζει την χούντα του Κούλη!

Αλλος αποκαλεί ξεφτιλισμένη την κυβέρνηση που ανέχτηκε τις διαδηλώσεις και άλλος την κατηγορεί για υπέρμετρη αστυνομική βία.

Χοντρόπετσοι και αναίσθητοι, φλυαρούμε ακατάσχετα.

Αυτός ο χυλός μαζικής και πηχτής βλακείας που εκβάλλει από τον δέκτη μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να αποστρέψει το βλέμμα μας από τους κύριους πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου.

Τους ανθρώπους με τις πλαστικές προστατευτικές στολές στα νοσοκομεία, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, τους χιλιάδες ασθενείς στις ΜΕθ, τους συγγενείς που περιμένουν μακριά τους ενα καλό νέο.

Διάβασα χθές με συγκίνηση την ανάρτηση ενός εξαιρετικού γιατρού από το Νοσοκομείο Ξάνθης, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του την ανεκτιμητη χαρά και την ικανοποίηση που ένιωσε όταν ανακοίνωσε στην οικογένεια ενός ασθενή του που εξήλθε από την ΜΕΘ ότι αποσωληνώθηκε και αναπνέει μόνος του.

Με 430 ασθενείς στις ΜΕΘ, καταφέραμε για μια ακόμη φορά να κάνουμε ήρωες θλιβερά ανθρωπάκια που ζούν φαντασιακά στο 1930 επειδή η δημοκρατία μας τους επιτρέπει να ονειρεύονται όλο το 24ωρο χωρίς συνέπειες.

“Είμαστε άοπλοι” απέναντι στα άρματα του κορωνοϊου που εισβάλλει στο σπίτι, στην ζωή μας και κάποιοι με την στενοκεφαλιά τους, ρίχνουν την καγκελόπορτα, μηδενίζουν την κοπιώδη προσπάθεια χιλιάδων γιατρών που αγωνίζονται για τους συγγενείς μας για τους φίλους μας, χάνοντας οι ίδιοι τις ζωές τους στο καθήκον.

Αντί να αναλύουμε τις γραφικότητες κάθε ονειροπαρμένου, ξεπερασμένου ψευδοεπαναστάτη, ας σκεφτούμε ότι σήμερα μια ασθενής από κορωνοϊο αυτοκτόνησε στην Καβάλα πέφτοντας στο κενό από τον όροφο που νοσηλεύονταν.

Στέργιος Γιαλάογλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button