Τοπικά νέα

Συνάντηση Δημάρχου Ξάνθης με Διοίκηση 25ης (XXV) Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας

Την Τρίτη 12 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Στράτος Κοντός, υποδέχτηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης τον απερχόμενο Ταξίαρχο της 25ης (XXV) Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, κ. Παντελεήμονα Βασιλειάδη, και τον νέο Ταξίαρχο, κ. Ηλία Τσεβδό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε θερμό και φιλικό κλίμα, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και εστίασαν σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο κ. Κοντός, έδωσε  έμφαση στη σημασία της ισχυρής σχέσης που διατηρεί ο Δήμος Ξάνθης με την 25η (XXV) Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, υπογραμμίζοντας την αμέριστη στήριξη και αναγνώριση του Δήμου προς το πολύτιμο έργο και την προσφορά της Ταξιαρχίας στην περιοχή.

Εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες τους για την άψογη συνεργασία και την θερμή υποδοχή, οι Ταξίαρχοι βεβαίωσαν τον κ. Κοντό για την ειλικρινή επιθυμία τους να εμβαθύνουν και να ενισχύσουν την αγαστή σχέση μεταξύ του Δήμου και της Ταξιαρχίας.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τις ευχές του Δημάρχου Ξάνθης προς τον Ταξίαρχο κ. Παντελεήμωνα Βασιλειάδη για επιτυχίες στη νέα θέση ευθύνης που αναλαμβάνει και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, αφήνοντας και στις δύο πλευρές αισιόδοξες προοπτικές,  για μια ακόμη αποδοτικότερη μελλοντική συνεργασία,  προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button