Δημοτικές Εκλογές

Υποψήφιος με την παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» ο Σιακήρ Ογλού Ριτβάν

Τον Δήμαρχο Τοπείρου επισκέφθηκε την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευλάλου του Δήμου μας κ. Σιακήρ Ογλού Ριτβάν, όπου συζητήθηκε η πορεία των εργασιών για την αναβάθμιση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στους οικισμούς της Κοινότητας Ευλάλου, καθώς και η εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται και πρόκειται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στην περιοχή μας.

Ο κ. Σιακήρ Ογλού ανέφερε ότι τα συγκεκριμένα έργα αποτελούν παρεμβάσεις ουσιαστικής σημασίας για την ισόρροπη ανάπτυξη των οικισμών της περιοχής μας και εξέφρασε την προθυμία του να συμβάλει περαιτέρω σε κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Ο κ. Σιακήρ Ογλού Ριτβάν, από τον οικισμό Κύρνο του Δήμου μας, θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2023 με τον συνδυασμό μας. Ο κ. Σιακήρ Ογλού είναι ένας νέος άνθρωπος που κατά το διάστημα της θητείας του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ευλάλου βρίσκεται δίπλα στα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button