Ειδήσεις

37 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ (15 ΝΟΕ 1983-2020)
Γράφει ο  Νικόλαος Φωτιάδης , Αντγος ε.α., Επίτιμος Υδκτής Δ΄ΣΣ

Πέρασαν 37 χρόνια από την ημέρα που ο Τουρκοκύπριος κατοχικός ηγέτης Ραούφ Ντεκτάς, όργανο των Στρατηγών της Τουρκίας, ανακήρυξε τη δημιουργία της “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου”, ενός κράτους “μαιμού”, που συμβολίζει την άρνηση της εφαρμογής των αποφάσεων του ΟΗΕ, που θυμίζει τον “Αττίλα”, του 1974 και διακηρύττει στον κόσμο ολόκληρο το θράσος των Τούρκων.

Οι 1619 αγνοούμενοι αδελφοί, μας φτύνουν για το χαμένο αίμα των νεκρών, τις κραυγές των βιασμένων γυναικών, την αδιαφορία για τους γονείς, τις συζύγους και τα παιδιά τους.

Κανείς δεν τολμά να φωνάξει: “Επιτέλους τέλος σ’ αυτή τη ντροπή. Μαζέψτε τα Τουρκαλάδες, πάρτε το Στρατό κατοχής από το ψευδοκράτος, τους εποίκους που φέρατε από την Ανατολία και εφαρμόστε τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ”.

Κόπτονται για “ανθρωπιά” παληάνθρωποι και για “ανθρώπινα δικαιώματα” αυτοί που κατέστησαν νόμο την αδικία. Οι “συνομιλίες” δυστυχώς συνεχίζονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και οι Αναστασιάδης – Ακιντζή χαριεντίζονται μια στις Ηνωμένες Πολιτείες και μια στην Ελβετία! Εμείς όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ, αλλά ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ.

Αιωνία σας η μνήμη νεκροί ήρωες της Κύπρου και σεις αδέρφια μας αγνοούμενοι καλή αντάμωση.

 

                                                                                 Νικόλαος Φωτιάδης

                                                                                Αντγος ε.α.

                                                                                Επίτιμος Υδκτής Δ΄ΣΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button