Ειδήσεις

Ορκίζεται νέος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης ο Αθανάσιος Χατζηαντωνίου
Δήλωση του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου

Ορκίζεται, νέος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης, ο κ. Αθανάσιος Χατζηαντωνίου ως πρώτος επιλαχών της παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ”.

   Καταλαμβάνει την έδρα που κατείχε μέχρι τώρα, ο ανεξάρτητος  εντεταλμένος σύμβουλος του νυν δημάρχου Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος εδώ κι ένα χρόνο με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης έχει τεθεί σε αργία και με την από 30/10/2020 νέα απόφασή του κρίθηκε έκπτωτος από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου.

   Κάθε δημότης της Ξάνθης μας, είτε ψήφισε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές τον “Δήμο Πρότυπο” είτε άλλο συνδυασμό, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Αθανασίου Χατζηαντωνίου, έναν άξιο άνδρα της αυτοδιοίκησης, με ήθος, με τιμιότητα, με σύγχρονη αντίληψη με κέντρο τον άνθρωπο, με καινοτόμες ιδέες, έναν ακάματο εργάτη που αγωνίζεται δίπλα στον απλό συμπολίτη για την επίλυση των προβλημάτων του.

   Του ευχόμαστε καλή θητεία, να τιμήσει την Ξάνθη όπως τον τίμησε κι αυτή, αναθέτοντάς του σημαντικό ρόλο στην παράταξή μας.

   Η συμμετοχή του κ. Χατζηαντωνίου στο Δημοτικό Συμβούλιο αναβαθμίζει τον “Δήμο Πρότυπο” αλλά και το θεσμικό όργανο που του δίνει μεγαλύτερο κύρος και σεβασμό στα μάτια των δημοτών του Δήμου Ξάνθης.

Χαράλαμπος

Δημαρχόπουλος

“Δήμος Πρότυπο”

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button