Ειδήσεις

Δωρεάν drive through testing, με γρήγορα τεστ Αντιγόνου covid-19 (rapid test)

O Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ενημερώνει ότι, από αύριο Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και κάθε ημέρα, εκτός της Κυριακής, από τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ, rapid test στην Ξάνθη.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στον χώρο απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, όπου έχει δημιουργηθεί ειδική διαδρομή, ώστε με τον  πλέον λειτουργικό και ασφαλή τρόπο, να πραγματοποιείται η είσοδος και η έξοδος, από το σημείο.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας  τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους  την αστυνομική τους ταυτότητα, αποστέλλοντας sms  με αριθμό  1 στο 13033, για τη μετακίνησή τους.  

Είναι η γνωστή πλέον λειτουργία, drive through testing  που πιλοτικά δοκιμάστηκε  στην Ξάνθη τον Ιούνιο του 2020 και επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα με τους πολίτες να δίνουν δείγμα, άμεσα,  χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους.

Με τη μέθοδο αυτή,  δεν υπάρχει  καθυστέρηση  και αναμονή  για τους πολίτες, που εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο, που δεν υπερβαίνει τα λίγα  λεπτά.

 

Περιορίζουμε, στις απολύτως απαραίτητες, τις μετακινήσεις μας

Ανταποκρινόμαστε στα τεστ

Ακολουθούμε τις οδηγίες

Τηρούμε σχολαστικά τους κανόνες

Μένουμε ασφαλείς

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button