Ειδήσεις

«Μένουμε Σπίτι» Δομή φροντίδας του Δήμου Ξάνθης, για ευπαθείς ομάδες

Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι, από αύριο Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, όλοι οι πολίτες που δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν από τις κατοικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν μόνοι τους, έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τις  τηλεφωνικές γραμμές  25410 84458 & 25410 68813 και ειδικά για την  περιοχή της Σταυρούπολης με τη η γραμμή   25420 22141, από τις 07:00 έως τις 22:00, όπως   και στο e-mail : 

mazisas@cityofxanthi.gr.

 Επίσης έχουν  τη δυνατότητα να επικοινωνούν  και μέσω της φόρμας εγγραφής στο site του Δήμου Ξάνθης, για ακόμη περισσότερη ευκολία, με την εξής διαδρομή:

www.cityofxanthi.gr/menoumespiti 

 και να λαμβάνουν  υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης όπως:

  1. Την εξυπηρέτησή τους  για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης για όσους δε  μπορούν  ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.
  2. Την προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης (δωρεάν όπου προβλέπεται) και ειδών πρώτης ανάγκης στους άπορους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.
  3. Την διεκπεραίωση αιτημάτων τους, όπως είναι η παραλαβή αιτήσεων – η παράδοση πιστοποιητικών και τα πάσης φύσεως πιστοποιητικών που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη προς τους πολίτες όλες τις ημέρες της εβδομάδας και το Σάββατο και την Κυριακή και τις Αργίες,  από τις 07:00 έως τις 22:00.

Μείνε σπίτι

Επικοινώνησε

Είμαστε εδώ, για σένα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button