Ειδήσεις

Ανακοίνωση ΣΕΑΝ για οικονομική βοήθεια στις Ενοπλες Δυνάμεις

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου, για την οικονομική ενίσχυση που κατέθεσαν στον λογαριασμό του Συνδέσμου, για την ενίσχυση των Ενόπλων δυνάμεων με υλικά για εργασίες ενίσχυσης των δομών στα σύνορα στον Έβρο.

Η πρωτοβουλία αυτή ήταν εθελοντική και σχεδιάστηκε από το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Ξάνθης κατόπιν συνεννοήσεως με τις αρμόδιες στρατιωτικές υπηρεσίες του Δ.Σ.Σ,  ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά κυρίως υλικών κατασκευής έργων για την ενίσχυση των φραγμάτων στα περάσματα που χρησιμοποιούν ασυνείδητοι διακινητές ανθρώπων, προκειμένου να διοχετεύσουν κύματα προσφύγων και μεταναστών προς την Ελλάδα, εκτελώντας οργανωμένο σχέδιο της γείτονας χώρας.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών στέκεται πάντα δίπλα στις Ένοπλες δυνάμεις, στο Δ. ΣΣ, στην Ελληνική Αστυνομία και σε όλους τους αρμόδιους φορείς και τους ευχαριστεί για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για την προστασία της Πατρίδας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους Έφεδρους Αξιωματικούς αλλά και φίλους που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Συνδέσμους και πρόσφεραν από το εισόδημα τους τις δύσκολες μάλιστα αυτές ώρες που διέρχεται η Πατρίδα και όλοι οι άνθρωποι λόγω της πανδημίας.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τις θερμές ευχαριστίες

των μελών και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΝ Ξάνθης

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ

Σπυριδόπουλος Ιωάννης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button