Ειδήσεις

ΟΒΙΔΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ
Γράφει ο Στέλιος Αρσενίου

Δε μας έφταναν τα μνημόνια, πλάκωσε και ο Κορωνοϊός.
Δε μας έφταναν τα μνημόνια και ο Κορωνοϊός, πλάκωσε και ο Ερντογάν.
Δε μας έφταναν τα μνημόνια, ο Κορωνοϊός και ο Ερντογάν, πλάκωσαν και οι καιρικές θεομηνίες.
Δε μας έφταναν τα μνημόνια, ο Κορωνοϊός, ο Ερντογάν, οι καιρικές θεομηνίες, πλάκωσαν και οι ίντριγκες στο σπίτι του Big Brother.
Δε μας έφταναν τα μνημόνια, ο Κορωνοϊός, ο Ερντογάν, οι καιρικές θεομηνίες, οι ίντριγκες στο σπίτι του Βig Brother, πλάκωσε και η Σμαράγδα Καρύδη με τα γιέν, να μας θυμίζει το σλόγκαν των μετα μνημονιακών χρόνων : Αλήτη Όλι Ρεν, μας πήρες τα καγιέν.
Βάλε και το Νίκο Χαρδαλιά κοντά σε όλα αυτά να κινείται ταχύτερα από τον Σούπερμαν και να μοιράζει δεξιά και αριστερά καραντίνες και lock downs, γέμισε κάργες, κοράκια, καρακάξες, κόνδορες, γύπες ο ουρανός.
Σαν αντιστασιακή πράξη χαιρετίστηκε από όλους και όλες η πρωτοβουλία των φούρνων στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ να γεμίσουν με κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες, άλλα χαρακτηριστικά γλυκά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα λίαν εμπρόθεσμα.
Τα πλάνα των τηλεοπτικών δικτύων σκόρπισαν το πνεύμα της Πρωτοχρονιάς σε όλη τη χώρα.
εικόνα.png
– Μάστορα βάζεις στοίχημα, αφού διορθώσεις τη χρονολογία στις βασιλόπιτες γιατί δεν θα πουλήσεις ούτε μία, πως το φλουρί θα πέσει στο χιονάνθρωπο ; ξεκίνησε τα τσιγκλίσματα ο Gabriel.
– Bάζω βρε ανυπόφορε. Τι να στοιχηματίσουμε ;
– Ένα στούντιο αισθητικής. Τέτοια που θα γίνουν δίπλα στα χειρουργεία σε κάθε Νοσοκομείο.
– Άλλο πάλι αυτό. Τρελο παπαγάλε κάτσε καλά θα σε μπαγλαρώσουν σε ψυχιατρική μονάδα.
– Και σ΄ αυτές θα έχει στούντιο αισθητικής. Ξέρεις τι θα γράφει απ΄ έξω ;
– Όχι.
– ΟΒΙΔΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ.
– Πως σου ήρθε αυτό τώρα ;
– Κοίτα με τα αυτιά σου να δεις. Τράβα και μια ρακή. Μπράβο. Ποιούς βλέπουμε 20 από τις 24 ώρες στην τηλεόραση μέρα νύχτα ;
– Τους λοιμωξιολόγους.
– Δύο φορές μπράβο. Άρχισες τα βρίσκεις. Έχεις κάνει προόδους. Δεν είναι κρίμα κι άδικο ενώ παράτησαν τα ακροαστικά, τα θέματα ιατρικής και έγιναν πολυπροβεβλημένα πρόσωπα της μικρής οθόνης να βγαίνουν στα κανάλια χωρίς μέικ απ, μακιγιάζ, πούδρα κλπ. κλπ. κλπ ;
Ε, όλα αυτά, όσα ακόμα απαιτούνται σε υλικά, σε μακιγιέρ, πινέλα, πούδρες, κραγιόν, βεστιάριο, θα βρίσκονται δίπλα στους σούπερ σταρ της τηλεόρασης, τους λοιμωξιολόγους, στα στούντιο αισθητικής. Είναι κρίμα κι άδικο να μην έχουν αυτοί οι άνθρωποι ίσες ευκαιρίες με τη Σία Κοσιώνη, το Νίκο Χατζηνικολάου, τη Φαίη Μαυραγάνη, την Ανθή Βούλγαρη, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, το Γιώργο Αυτιά, τη Ρίτσα Μπιζόγλη, τη Μαρία Σαράφογλου κ. α. Δύο μέτρα και δύο σταθμά δε γίνεται.
– Gabriel λες σε κάποια δεύτερη φάση να γίνονται και καλλιστεία στα Νοσοκομεία ;
– Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ας γίνουν τα στούντιο αισθητικής και τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Έχει κάτι κουκλάρες στις Νοσηλευτικές, τα επείγοντα περιστατικά, τα εξωτερικά ιατρεία, τα τμήματα όλα, τις βλέπεις και μένεις με το στόμα ανοιχτό, ΄΄ παγωτό ΄΄.
– Δηλαδή αν η κυρία Νένα, η φιλόλογός μας, ρωτήσει κάποια μέρα τι είναι οι ΟΒΙΔΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ εγώ να τα γράψω όλα αυτά ;
– Και τα μισά να θυμηθείς να γράψεις, θα την ακούσεις να σε ξεφωνίζει και να λέει : O Tempora o Mores.
Στέλιος  Αρσενίου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button