Αποκλεισμός -ντροπή στα Πηγάδια

Δεύτερη ήττα από την Βέροια και αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου για την SKODA ΞΑΝΘΗ.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ηττήθηκαν με 0-2 από τα γκολ των Καλογέρη στο 36’ και Ολαϊτάν στο 79’ στο γήπεδο των Πηγαδίων την Τετάρτη το απόγευμα και αποχαιρέτησαν τον θεσμό. 

Περιγραφή αγώνα

Τέσσερις αλλαγές στην βασική της 11άδα είχε η SKODA ΞΑΝΘΗ στον επαναληπτικό με την Βέροια συγκριτικά με το 0-1 της Τούμπας.

Δεύτερη ήττα από την Βέροια και αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου για την SKODA ΞΑΝΘΗ.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ηττήθηκαν με 0-2 από τα γκολ των Καλογέρη στο 36’ και Ολαϊτάν στο 79’ στο γήπεδο των Πηγαδίων την Τετάρτη το απόγευμα και αποχαιρέτησαν τον θεσμό. 

Περιγραφή αγώνα

Τέσσερις αλλαγές στην βασική της 11άδα είχε η SKODA ΞΑΝΘΗ στον επαναληπτικό με την Βέροια συγκριτικά με το 0-1 της Τούμπας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην θέση των Σμιθ, Φλίσκα, Κομεσίδη και Βάλλα τοποθέτησε τους Πλατέλλα, Βασιλακάκη, Μπαξεβανίδη και Σάντος σε μία προσπάθεια να φρεσκάρει την ομάδα και να διεκδικήσει τη νίκη – πρόκριση.

Η Βέροια από την μεριά της εμφανίστηκε στα Πηγάδια χωρίς να έχει την διάθεση απλά να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 και προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της.

Απείλησε επιθετικά και κατάφερε να ανοίξει μάλιστα το σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Καλογέρη στο 36ο λεπτό απέναντι σε μία SKODA ΞΑΝΘΗ νευρική που δεν μπόρεσε να πιάσει τον ρυθμό που ήθελαν οι φίλαθλοί της.

Μάλιστα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Βασιλακάκης και την θέση του πήρε ο Ράνος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του.

Το ξεκίνημα της επανάληψης δεν είχε να προσφέρει κάτι διαφορετικό με τους γηπεδούχους πάντως να αναλαμβάνουν περισσότερες πρωτοβουλίες αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη ομάδα της Βέροιας.

Παρά το γεγονός πως η δεύτερη αλλαγή της SKODA ΞΑΝΘΗ ήταν ο Σολτάνι που πήρε την θέση του Μαρίν στο 58ο λεπτό δεν άλλαξε κάτι και στο 70’ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τις κινήσεις τους από τον πάγκο βάζοντας στο παιχνίδι και τον Μαρκόφσκι στη θέση του Πλατέλλα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν απειλήθηκαν καθόλου στην επανάληψη και στην κόντρα επίθεση με τον Ολαϊτάν στο 79ο λεπτό πέτυχαν και δεύτερο γκολ, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση…

Φάσεις – Γκολ

Στο 8’ το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Μπαργκάν απέκρουσε όμορφα ο Λοντίγκιν.

Στο 14’ ο Πλατέλλας έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λόπεζ.

Στο 20’ μετά από κόρνερ του Μάνταλου και απόκρουση αμυντικού, ο Σάντος έκανε την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Στο 24’ φάση διαρκείας στα καρέ της SKODA ΞΑΝΘΗ με την Βέροια να αποτυγχάνει να σκοράρει με τους Γκιγιέρμο, Κόστλι και Μπαργκάν με τον Σάντος να σταματά την τελευταία προσπάθεια.

Στο 31’ σέντρα του Πλατέλλα κεφαλιά του Ονουάτσι μπλόκαρε ο Λόπεζ.

Στο 32’ λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Μπαργκάν κάνει το σουτ ψηλά άουτ.Στο 33’ καλό σουτ του Πλατέλλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Στο 36’ με άπιαστο σουτ ο Καλογέρης έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Λοντίγκιν κάνοντας το 0-1.Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο νεοεισελθών Ράνος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά καθυστέρησε και η ευκαιρία χάθηκε.

Στο 54’ και το 55’ ο Μάνταλος επιχείρησε σουτ που όμως δεν βρήκαν τον στόχο.

Στο 63’ μετά από ατομική ενέργεια το σουτ του Ολαϊτάν πέρασε άουτ.Στο 65’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε στο τετ α τετ την προσπάθεια του Κόστλι.

Στο 77’ σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά κεφαλιά του Ολαϊτάν στην κίνηση, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

Στο 79’ σέντρα του Κόστλι, πλασέ του Ολαϊτάν και 0-2.

Στο 86’ ο Γκιγιέρμο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Λοντίγκιν απέκρουσε σε κόρνερ.Στο 89′ κεφαλιά του Μάνταλου στα χέρια του Λόπεζ.

Στο 90′ ο Ντιέ εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα δεν βρήκε τον στόχο. 

Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος (ΕΠΣ Αθηνών)

Α’ Βοηθός: Καρατζίκας Αντώνης (ΕΠΣ Αθηνών)

Β’ Βοηθός: Γεωργακάκος Νικόλαος (ΕΠΣ Αθηνών)4ος Διαιτητής: Μάνταλος Σταύρος (ΕΠΣ Αθηνών)

Κίτρινες: 30’ Γεωργέας, 38’ Μπαξεβανίδης, 56’ Μάνταλος, 74’ Ολαϊτάν, 80’ Ντιέ.

 Συνθέσεις

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Γούτας, Σάντος, Ντιέ, Βασιλακάκης (45’ Ράνος), Μαρίν (58’ Σολτάνι), Πλατέλλας (70’ Μαρκόφσκι), Ονουάτσι, Μάνταλος. 

Βέροια: Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Ορέστες, Κάλι (85’ Μπάρμπας), Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν (81’ Μάνος), Γκιγιέρμο, Κόστλι, Μπαργκάν (75’ Γεωργιάδης).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button