Αγώνας Σπόρ

Μια ομάδα.Μια πόλη. ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ
Η Νέα Εποχή του ΑΟ Ξάνθης

Χθες το μεσημέρι, στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθης στα Πηγάδια, παρουσιάσθηκε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης ο νέος  προπονητής της Ξάνθης Τόνι Πόποβιτς.

Προηγήθηκε ο χαιρετισμός του επικεφαλης της ΠΑΕ και επενδυτή Βασίλη Παπαδημητρίου, με ζωντανή σύνδεση από την Αυστραλία.

“Αισθάνομαι τον ενθουσιασμό και τη χαρά όλων σας και την στήριξη σας στη νέα εποχή του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης. Η παρουσία σας είναι πραγματικά τιμή για μας. Η ομάδα μας θα βρεθεί ξανά στην κορυφαία κατηγορία και σας θέλουμε δίπλα μας. Διανύουμε Μια εποχή διαφορετική από τις άλλες, φωτεινή, με το βλέμμα μας στραμμένο στην κορυφή.

Βάζουμε γερά θεμέλια, χτίζοντας μια ομάδα δεμένη, με κοινό όραμα και στόχους. Οι συνεργάτες μου εργάζονται σκληρά καθημερινά και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φθάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.και τους ευχαριστώ”

Στη συνέχεια μίλησαν ο νομικός εκπρόσωπος Φάνης Ουζουνίδης, ο πρόεδρος Τάσος Γιαμουρίδης, ο αθλητικός διευθυντής Ανέστης Τσετινές και ο προπονητής Τόνι Πόποβιτς.

Ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών   Μπάμπης Χατζημεστής παρέδωσε στον προπονητή δυο βιβλία με την ιστορία της πόλης και του ΑΟΞ και του ευχήθηκε να πετύχει στο έργο του. Επίσης του ευχήθηκε και εκπρόσωπος των xanthifans.

Στο αυριανό μας φύλλο περισσότερα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button