ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 το μεσημέρι, ομάδα ακροδεξιών αποτελούμενη από περίπου 50 άτομα, προερχόμενα από διάφορες πόλεις, πραγματοποίησαν στην πόλη μας συγκέντρωση και πορεία προπαγανδίζοντας ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις. Προχώρησαν, μάλιστα, σε επίθεση εναντίον του χώρου του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου, που βρίσκεται στο χώρο του Παζαριού, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσουν ζημιές.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 το μεσημέρι, ομάδα ακροδεξιών αποτελούμενη από περίπου 50 άτομα, προερχόμενα από διάφορες πόλεις, πραγματοποίησαν στην πόλη μας συγκέντρωση και πορεία προπαγανδίζοντας ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις. Προχώρησαν, μάλιστα, σε επίθεση εναντίον του χώρου του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου, που βρίσκεται στο χώρο του Παζαριού, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσουν ζημιές. Διένειμαν επίσης έντυπο υλικό με απειλητικό περιεχόμενο προς τα μέλη της θρακικής Μειονότητας.

      Κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση, ότι εμείς οι εκπαιδευτικοί της Ξάνθης, Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι και Καθηγητές, θεωρούμε απαράδεκτες τέτοιου είδους ενέργειες και δε θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν τέτοια θλιβερά για τον τόπο μας γεγονότα.

       Καλούμε σωματεία, φορείς και συλλογικότητες του τόπου να είναι σε εγρήγορση απέναντι σε τέτοια οπισθοδρομικά και επικίνδυνα κοινωνικά φαινόμενα.

 

 

                                                 ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button