Δημοτικές Εκλογές

Στρατος Κοντος: “Οι δημότες αντιλαμβάνονται οτι οι αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες τελειώνουν”

Την  ώρα που οι εκπρόσωποι όλων των υπόλοιπων συνδυασμών για το Δήμο Ξάνθης, αναμένανε μετά από πρόσκληση μας, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου απο τον κ. Τσέπελη να τιμήσει το θεσμικό του ρόλο, εκείνος για πολλοστή φορά απέδειξε, οτι η ανησυχία για τα δικά του κενά είναι πιο σημαντική από την ενημέρωση των δημοτών.

Δυστυχώς, η προσπάθεια για πολυφωνία αποτελεί για τον κ. Δήμαρχο επικοινωνιακό κόλπο, αφού με μια άνευ ουσιαστικού περιεχομένου ανακοίνωση, επικαλείται τη “θεσμικότητα” μόνο και μόνο για να αποφύγει να απαντήσει στους δημότες για όσα πραγματικά τους απασχολούν.

Αλήθεια ποιο σημείο της πρωτοβουλίας του συνδυασμού μας, για μια ανοικτή δημόσια διαβούλευση των υποψηφίων δημάρχων στερείται θεσμικότητας;

Οι άμεσες ερωτήσεις από τους δημότες ή η δυνατότητα να καθίσουμε όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε για το καλό της Ξάνθης;

Οι δημότες αντιλαμβάνονται οτι οι αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες τελειώνουν, έχουν δικαιώματα και λόγο στη διακυβέρνηση του τόπου και στις 8 Οκτωβρίου με την ψήφο τους θα απαντήσουν σε όσους τους απαξίωνουν.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button