Ολοκληρώθηκε η παρουσία της Ξάνθης στο «Τουριστικό Πανόραμα 2010»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Νομαρχίας Ξάνθης με την Νομαρχιακή Εταιρία Τουριστικής Προβολής του Νομού μας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού « ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2010», στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών από 29/4/2010 έως και τις 2/5/2010.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Νομαρχίας Ξάνθης με την Νομαρχιακή Εταιρία Τουριστικής Προβολής του Νομού μας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού « ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2010», στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών από 29/4/2010 έως και τις  2/5/2010.


Το περίπτερο της Νομαρχίας Ξάνθης εντυπωσίασε το πολυπληθές κοινό των χιλιάδων επισκεπτών για την χαρακτηριστική παρουσίαση του Νομού, μέσα από τις εντυπωσιακές και ζωντανές εικόνες που το διακοσμούσαν.


Στο περίπτερό της προβλήθηκε ο τόπος μας στο σύνολό του και τα ιδιαίτερα γνωρίσματά του, αναδείχθηκαν οι πλούσιοι τουριστικοί πόροι και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, που είναι  η φύση και η παράδοση σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές.


Δημοσιογράφοι διαφόρων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, όπως και τηλεοπτικών εκπομπών τουριστικού ενδιαφέροντος, στάθηκαν ιδιαίτερα στον Νομό Ξάνθης, προτρέποντας το κοινό να τον επισκεφτεί.


Το περίπτερο της Νομαρχίας Ξάνθης επισκέφτηκαν, πλέον των χιλιάδων επισκεπτών, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Π.Γερουλάνος, μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του HATTA (Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων και Γραφείων Τουρισμού) και της HAPCO (Ένωση Οργάνωσης Συνεδριακού Τουρισμού) και πολλοί Ξανθιώτες, κάτοικοι Αθηνών.


Το περίπτερο συντόνισε η Πρόεδρος της Ν.Ε.Τ.Α.Ξάνθης κα.Ε. Στάντσιου και στελεχώθηκε από υπαλλήλους της Νομαρχίας.


Η Νομαρχία Ξάνθης ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν την προσπάθειά της αυτή και όσους επισκέφτηκαν το περίπτερό της.


Η προσπάθειά μας, τώρα, συνεχίζεται εντατικότερα.


 


                                  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button