Αγώνας Σπόρ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – XANTHI FC 3-1

Την ήττα γνώρισε και στο δεύτερο παιχνίδι διαβάθμισης η Xanthi FC. Το βράδυ του Σαββάτου (29/8) στο γήπεδο της Ριζούπολης, η νεανική ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου παρά την διάθεση που έδειξε στο ξεκίνημα, παίζοντας και με 10 παίκτες από το 28ο λεπτό λόγω της απευθείας κόκκινης στον Αδαμίδη, έχασε με 3-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι με πέναλτι του Μπεντινέλι κάνοντας το 1-0 στο 14′ και στο 36′ σημείωσαν το δεύτερο τέρμα τους με αυτογκόλ. Το 3-0 έκανε ο Μπεντινέλι στο 57 με τον Βασίλη Φασίδη να ευστοχεί από τα 11 βήματα στο 84′. Η Ξανθιώτικη ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε συγκεντρώσει 36 βαθμούς, όμως το -12 για εξωαγωνιστικούς λόγους την έβαλε στα play out και μετά τους αγώνες διαβάθμισης, έχασε την θέση της από την κορυφαία κατηγορία μετά από 31 διαδοχικά χρόνια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) με α’ βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρα (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), β’ βοηθό τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), 4ο διαιτητή τον Αριστείδη Βάτσιο (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), διαιτητή VAR τον Βασίλη Φωτιά (ΕΠΣ Πέλλας) και βοηθό διαιτητή VAR τον Μιχαήλ Δημόπουλο (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής). Απέβαλε στο 28ο λεπτό τον Αδαμίδη και στο 62′ τον Λαγό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Τσαμπούρης, Βιτλής, Λαγός, Ρώσση, Φατιόν, Καραγκούνης (45′ Πατράλης), Μπλάζιτς, Κολ, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης.

XANTHI FC (Νίκος Καραγεωργίου): Μπέντο, Τσιτσεκίδης (82′ Ελτορούλ), Λεωντσάκος, Αδαμίδης, Τενεκές, Θυμιάνης, Φασίδης, Ισαακίδης (46′ Αραμπατζής), Κοτόπουλος (82′ Παπαδόπουλος), Φάκης (59′ Μανίσογλου), Τσιπούρας (46′ Τσιλιγγίρης).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button