Ειδήσεις

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου ισχυρός οικονομικά παράγοντας
Δήλωσε συνεργάτης του στο metropolis -Ο νέος ιδιοκτήτης λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν μπορεί να μεταβεί στην Ξάνθη. Μόλις αυτό γίνει εφικτό θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου

Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στα μπαράζ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Βασίλης Παπαδημητρίου θέλει να φέρει στην ομάδα τον νυν τεχνικό της Περθ Γκλόρι Τόνι Πόποβιτς, με βοηθό τον Ελληνοαυστραλό, Άρθουρ Ντίλες που παραιτήθηκε από την Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς.

Η Ξάνθη δίνει μάχη για την επιβίωση της στη Super League με αποψιλωμένο ρόστερ, την στιγμή που ο ομογενής επιχειρηματίας και πρόεδρος της Σιδνευ Ολίμπικ, Βασίλης Παπαδημητρίου κατέθεσε εναν πληρέστερο φάκελο στην ΕΕΑ προκειμένου να πάρει άμεσα τα ηνία της ΠΑΕ. Την άλλη εβδομάδα θα εγκριθεί τυπικά o φάκελος και η απόφαση της Επιτροπής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ο νέος ιδιοκτήτης λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν μπορεί να μεταβεί στην Ξάνθη. Μόλις αυτό γίνει εφικτό θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου

Συνεργάτης του στο metropolis Θεσσαλονικης τόνισε ότι ο νέος ιδιοκτήτης διαπραγματεύτηκε με το Χρήστο Πανόπουλο για την αγορά των μετοχών. Πρόκειται για έναν έλληνα ομογενή στην Αυστραλία, καταξιωμένο επιχειρηματία, αγαπά το ποδόσφαιρο και τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. Τον χαρακτήρισε ισχυρό οικονομικά παράγοντα.

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τόνι Πόποβιτς να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ακόμα και εάν υποβιβαστεί στη Football League. O παλαίμαχος σέντερ μπακ (έχει καταγράψει 58 συμμετοχές στην εθνική Αυστραλίας) θεωρείται από τους κορυφαίους προπονητές στην Ωκεανία. Από το 2018 εργάζεται στην Περθ Γκλόρι, ενώ έχει περάσει και από την τουρκική Καραμπούκσπορ. Επίσης την σεζόν 2011/12 ήταν ασίσταντ στην Κρίσταλ Πάλας.

Άμεσος συνεργάτης του Πόποβιτς, αναμένεται να είναι ο Άρθουρ Ντίλες, ο οποίος  αποχώρησε από την Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς όπου κατείχε το πόστο του υπεύθυνου των ακαδημιών έχοντας παρουσιάσει αξιόλογο έργο. Αξίζει να σημειωθεί πως και για τις ακαδημίες της Ξάνθης έχει προταθεί προπονητής από την Αυστραλία με αξιόλογο βιογραφικό.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button