Και ο Μεχία στον ΑΟΞ

 επόμενη μέρα του ισόπαλου αγώνα με την ΑΕΚ περιλάμβανε πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ για την Xanthi FC. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 11:00 στο προπονητήριο της ομάδας και ακολούθησαν τις ασκήσεις. Στο πρώτο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης) συμπεριλαμβάνονταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα του Σαββάτου, ενώ το δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, δύο μέρες πριν το επαναληπτικό παιχνίδι για τη φάση των 16 με τον ΟΦΗ στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

 επόμενη μέρα του ισόπαλου αγώνα με την ΑΕΚ περιλάμβανε πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ για την Xanthi FC. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 11:00 στο προπονητήριο της ομάδας και ακολούθησαν τις ασκήσεις. Στο πρώτο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης) συμπεριλαμβάνονταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα του Σαββάτου, ενώ το δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, δύο μέρες πριν το επαναληπτικό παιχνίδι για τη φάση των 16 με τον ΟΦΗ στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Αλφρέδο Μεχία που επέλεξε τη φανέλα με το Νο 12.

Διαιτητής του αγώνα της Τρίτης ορίστηκε να είναι ο Αριστείδης Βάτσιος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής) με βοηθούς τους κ.κ. Καλφάκη Εμμανουήλ (ΕΠΣ Χανίων) – Φωτόπουλο Ανδρέα (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Σταυρουλάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button