Ειδήσεις

SPORT 24:Ξάνθη – Απόλλων- Τα ρόστερ των μπαράζ

Ξάνθη και Απόλλων διεκδικούν σε διπλά μπαράζ μια θέση στη Super League της επόμενης σεζόν. Οι Θρακιώτες με τρεις της πρώτης ομάδας και… πιτσιρίκια, η Ελαφρά Ταξιαρχία με δωδεκάδα, αλλά έμπειρους.

Πέρασε από χίλια κύματα η διεξαγωγή του μπαράζ. Ορισμός, προσφυγές, αναβολή κλήρωσης, απορρίψη προσφυγής, νέα ημερομηνία κλήρωσης.

Είναι 20 Αυγούστου και ακόμη δεν έχουμε συμπληρωμένο το παζλ των ομάδων που θα συνθέσουν τη Super League της επόμενης σεζόν.

Τη μία εναπομείνασα θέση διεκδικούν η Ξάνθη με τον Απόλλωνα σε διπλούς αγώνες μπαράζ.

Καθώς πλησιάζουμε στο πρώτο παιχνίδι, αξίζει να δούμε τα ρόστερ των δύο ομάδων. Η Ξάνθη που θα έχει μόλις τρεις της πρώτης ομάδας και… παίκτες από την Κ19 και την Κ17 που έγιναν επαγγελματίες.

Ο Απόλλων Σμύρνης που έχει 12 (συν τον Φατιόν για τη ρεβάνς), αλλά έμπειρους.

ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΙ… Κ19, Κ17

Η Ξάνθη σίγουρα δεν θα θυμίζει την ομάδα που είδαμε τη σεζόν γιατί απλά σχεδόν όλοι οι παίκτες της έχουν αποχωρήσει! Από τα μέλη της πρώτης ομάδας ουσιαστικά έχουν μείνει οι Μπέντο (τερματοφύλακας, αναπληρωματικός του Αμπάντ με μόλις 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα),  Φασίδης (μέσος, 14 συμμετοχές), Θυμιάνης (μέσος, 2 συμμετοχές), αλλά και οι Σταθάκης (τερματοφύλακας), Τενεκές (αμυντικός) και Λεωντσάκος (αμυντικός), Φάκης (17χρονων επιθετικός) χωρίς ωστόσο συμμετοχή στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν. Σε αυτούς προστίθενται οι πιτσιρικάδες που έγιναν επαγγελματίες για να συμπληρώσει η ομάδα της Θράκης… ενδεκάδα και αποστολή.

Πρόκειται για τους Γιώργο Τσιλιγγίρη (19χρονος χαφ, αρχηγός της ομάδας Νέων), Νεκτάριο Κοτόπουλο (18χρονος επιθετικός), Δημήτρη Τσιπούρα (18χρονος επιθετικός), Γιώργο Μανίσογλου (18χρονος αμυντικός), Ηλία Τσιτσεκίδη (18χρονος μπακ-χαφ), Σιμάρ Χασάνογλου (17χρονος αμυντικός μέσος), Κώστα Ισαακίδη (17χρονος μέσος), Αλή Ερτουρούλ (17χρονος μεσοεπιθετικός), Γιάννη Ιγνατιάδη (17χρονος αμυντικός μέσος), Κώστα Ζιπίδη (17χρονος μέσος), Σταμάτη Καρανικόλα (17χρονος μέσος), Κώστα Τσαγκαλίδη (17χρονος αριστερός μπακ).

ΔΩΔΕΚΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο Απόλλων Σμύρνης θα διεκδικήσει την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία με λιγότερους, αλλά σαφέστατα πιο έμπειρους παίκτες.

Ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος… επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα έχει στη διάθεσή του τους: Αναγνωστόπουλο, Λαγό, Βιτλή, Τσαμπούρη, Βάρκα, Κολ, Μπεντινέλι, Μπλάζιτς, Καραγκούνη, Ρώσση, Ιωαννίδη και Πατράλη. Ο Άντονι Φατιόν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς, γιατί είχε αποβληθεί τελευταία αγωνιστική.

Δεν έχει δικαίωμα και ο Χουχούμης γιατί ενώ είχαν ανακοινώσει την ανανεώση στον Απόλλωνα, δεν την κατέθεσαν εμπρόθεσμα στην ομοσπονδία.

Βασικοί με βάση τις συμμετοχές στη διάρκεια της δεύτερης κατηγορίας πρέπει να λογίζονται οι Μπλάζιτς, Μπετινέλι και Βιτλής, ωστόσο και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν εμπειρία κι από την πρώτη κατηγορία.

www.sport24.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button