Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ελλάδος στο Δημαρχείο Ξάνθης.

Σύσκεψη στο Δημαρχείο της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020,  με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ελλάδος κ.  Αθανάσιο Εξαδάχτυλο, το  Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης κ.  Καραδέδο, κ. Σπανόπουλο, κα. Σταμπουλή, τον Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Γεωργίου,  τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ.Μπούτο, τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης κ.  Φανουράκη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μύκης  κ. Αδνάν Πετσενίκ,  όπου ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης   παρουσίασε τις δράσεις που πραγματοποίησε ήδη ο Δήμος Ξάνθης, όπως και τη δέσμη μέτρων και ενεργειών που προτείνει για το μέλλον,  για την πρόληψη του κορωνοϊού.


Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ελλάδος έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσίαση και σημείωσε την ανάγκη συντονισμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Τοπικό Ιατρικό Σύλλογο και τον Σύλλογο των Νοσοκομειακών Ιατρών, πάντα σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, ώστε οι χειρισμοί να επικαιροποιούνται συνεχώς,  ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης για την πρόληψη  του κορωνοϊού.

Λίγο νωρίτερα ο κ. Εξαδάχτυλος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Ξάνθης, με τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Τσιλιγγίρη και τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης  κα. Ροφαέλα, όπου έμεινε ικανοποιημένος από τα μέτρα που έχουν ήδη παρθεί, από τον συντονισμό Ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού,  όπως και από την οργάνωση που υπάρχει για την αντιμετώπιση της κατάστασης σχετικά με τον κορωνοϊό, στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button