Ειδήσεις

Σύριζα Ξάνθης: “Ξύπνησε” η ΝΟΔΕ Ξάνθης μετά από τον λήθαργο ενός έτους!”

Θυμήθηκε το “Μάτι” μετά από την αποτυχία της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, στην οικονομία, με ύφεση που θα φτάσει στο 15%, την ανεργία που ξεπερνάει κάθε φαντασία, την ανεπάρκεια διαχείρισης στα εθνικά θέματα.

Η ΝΔ προσπαθεί για ακόμα φορά να εκμεταλλευτεί την τραγωδία στο Μάτι για να προάγει τη δική της πολιτική ατζέντα των ψεμάτων και της λάσπης. Επιλέγει μάλιστα, επιχειρώντας μια χυδαία σπέκουλα στον ανθρώπινο πόνο και καπηλευόμενη νεκρούς, να το κάνει αυτό τη μέρα ακριβώς που οι άνθρωποι της περιοχής αλλά και όλοι οι Έλληνες κάνουν μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.

Ο κ. Μητσοτάκης την ώρα που στις Βρυξέλλες άφησε μια ακόμη μάχη για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας να πάει χαμένη, δήθεν ΄συγκλονίστηκε΄ από τις αποκαλύψεις και μιλά ξανά για ευθύνες. Είναι όμως ο ίδιος άνθρωπος που τον περασμένο Σεπτέμβρη από τη Σύνοδο του ΟΗΕ μίλησε για καταστροφική πυρκαγιά που οφείλεται στη κλιματική αλλαγή. Είναι επίσης αυτός που αμέσως μόλις εξελέγη αναβάθμισε σε Γενικό Γραμματέα τον αρχηγό της ΕΛΑΣ που είχε αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της τραγωδίας.

Και σήμερα, μπροστά στα τραγικά αδιέξοδα στα οποία έχει φέρει την  οικονομία, επιλέγει να κάνει πάλι αυτό που γνωρίζει καλά: φθηνή αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση με συκοφαντίες, μπας και αλλάξει η ατζέντα.

Η πραγματικότητα είναι ότι καμία παρέμβαση δεν υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,  στις έρευνες για το Μάτι.

Η άθλια επιχείρηση πολιτικής καπηλείας θα πέσει στο κενό και οι εμπνευστές της θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Ελπίζουμε επιτέλους τώρα να βρει χρόνο η ΝΟΔΕ Ξάνθης, να δει την καταστροφή του τόπου μας από την υγειονομική πανδημία, να πείσουν μετά από 4 μήνες τη διοίκηση του Νοσοκομείου να προμηθευτεί το μηχάνημα ανίχνευσης (PCR), να συμβάλει στη διεκδίκηση μέτρων για τη σωτηρία της οικονομίας και επιχειρηματικότητας στην Περιφέρειά μας. Ας ενημερώσουν και τον βουλευτή τους ότι η Ξάνθη αιμορραγεί. Εκτός και αν είναι πολύ “απασχολημένη” να μελετά τις λίστες με τους 2.774 “άριστους” μετακλητούς του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα ΜΜΕ που λιβανίζουν την επικίνδυνη, για τον λαό, κυβέρνησή τους.

Κι αφού μιλάτε για ντροπή, πραγματικά όλη η ντροπή είναι δική σας.

 

Από το γραφείο τύπου

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button