Ειδήσεις

Κορονοϊός: 27 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα 17 από τουρίστες

27 ακόμη ανθρώπους… επισκέφθηκε ο κορονοϊός το τελευταίο 24ωρο, με τα συνολικά κρούσματα να είναι 3.589. Συνολικά 193 οι νεκροί στην Ελλάδα. 10 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει πως στην Ελλάδα υπάρχουν 27 νέα κρούσματα κορονοϊού και συνολικά 3.589. Τα 14 είναι από τις πύλες εισόδου της χώρας, ενώ υπάρχουν ακόμη 3 περιπτώσεις “εισαγόμενων κρουσμάτων”. Πρόκειται για ανθρώπους που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο.

Τρία στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, τέσσερα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, ένα στην περιφερειακή ενότητα Λαρίσης, ένα στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς και ένα στην περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας.

Επιπλέον ενημερώνει πως υπάρχουν 193 νεκροί συνολικά με έναν ακόμη θάνατο το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ο οποίος και είχε γίνει γνωστός ήδη από την Δευτέρα, 06.07.2020.

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 07 Ιουλίου 2020 (ώρα 15:00).

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button