Ειδήσεις

ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΜΜΕ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊο

Ο κατάλογος των Μέσων και των ποσών  που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊο δόθηκε  σήμερα στη δημοσιότητα. Από μια πρωτη ματιά διαπιστώνουμε ότι δεν πραγματοποιήθηκε με ιση κατανομή του ποσου και υπάρχουν ΜΜΕ που είναι εκτός λίστας

ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΜΜΕ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ 2000

ΕΜΠΡΟΣ 4000

ΘΡΑΚΗ 3000

ΜΑΧΗΤΗΣ 4000

ΦΩΝΗ ΞΑΝΘΗΣ 1900

ΞΑΝΘΗ SPORT 1468,00

ΤΟΛΜΗ 1998,00

Adsmeuti-thrakis.blogspot.com 1000

adesmeuti.gr 1000

thraki.com 1000

thrakitoday 2000

xanthi2.gr 1000

xanthidaily 1000

xanthinews 2000

super88fm 2000

maxitisthrakis.blogspot.com 1000

next tv 3000

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πετσας δήλωσε:

  Εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας του κορονοϊού, η Κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα, προκειμένου να αποτρέψει την επέλασή του, να στηρίξει το Σύστημα Υγείας και να σωθούν ζωές. Οι έκτακτες και επείγουσες καταστάσεις επέβαλαν την άμεση ενεργοποίηση κάθε δυνατότητας ενημέρωσης των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτών των εξαιρετικά επειγουσών και έκτακτων καταστάσεων, η Πολιτεία προχώρησε στην εφαρμογή σχεδίου ενημέρωσης, την εκπόνηση του οποίου ανέθεσε σε ανάδοχο που διέθετε τις ειδικές γνώσεις, την εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να το υλοποιήσει έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον, με γνώμονα τη διαφάνεια και τον σεβασμό στα χρήματα των φορολογούμενων, προβλέφθηκε ρητά ότι οι πληρωμές των Μέσων που θα συμμετείχαν στην εκστρατεία θα γίνονταν από το Υπουργείο Οικονομικών, με βάση τα τιμολόγια που θα εκδίδονταν και χωρίς, φυσικά, επιστροφές. Διευκρινίστηκε, μάλιστα, από τις 10 Απριλίου 2020 στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ότι στο τέλος θα δοθεί πλήρης εικόνα για τα Μέσα που συμμετείχαν και τα ποσά που πήραν.

Για να γίνει ωστόσο αυτό χρειαζόταν να πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος, ώστε να διακριβωθεί ότι έγιναν από κάθε μέσο ξεχωριστά, οι καταχωρίσεις, οι αναρτήσεις και η μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας ενημέρωσης. Εν συνεχεία εστάλη ο σχετικός κατάλογος για τις πληρωμές στο Υπουργείο Οικονομικών. Στο πλαίσιο αυτό, ο κατάλογος των Μέσων και των ποσών δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα. Θα επισυναφθεί στο κείμενο της εισαγωγικής μου τοποθέτησης.

  **Ο κατάλογος των ΜΜΕ που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης στον εξής κόμβο: https://we.tl/t-WITrO3mLxD

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button