Ειδήσεις

Νέα Ξάνθη: “Θα συμμετέχουμε μόνο στις δια ζώσεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης”
εφόσον δεν υπάρχει έξαρση της πανδημίας στην πόλη μας και επί πλέον μέτρα

 Προς Πρόεδρο

                                                                                     Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

                                                                                     κ. Μπούτο Ιωάννη 

 

Κύριε Πρόεδρε,

Για ακόμη μία φορά εμπαίζεται την νοημοσύνη μας.

Πριν λίγες ημέρες πήραμε μια απόφαση για τις δια ζώσεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να γίνονται στην αίθουσα του ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, μάλιστα κάναμε και την πρώτη συνεδρίαση, όπου και τα μέτρα τηρήθηκαν και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν.  Στην συνέχεια εκδώσατε πρόσκληση για συνεδρίαση με την διαδικασία της δια περιφοράς και τώρα εκδώσατε πρόσκληση για συνεδρίαση με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, κάτι που από την αρχή το ζητήσαμε ειδικά τις ημέρες που ο Δήμος μας ήταν σε καραντίνα, χωρίς φυσικά να το πράξετε.

Τώρα που τα καταστήματα έχουν ανοίξει, τα καφέ λειτουργούν κανονικά, τα σχολεία ήδη έχουν κλείσει με την συμπλήρωση ενός μήνα λειτουργίας, το παζάρι λειτούργησε κανονικά και η ζωή στην πόλη αρχίζει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, θυμηθήκατε την τηλεδιάσκεψη.

Προφανώς στις δια ζώσεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης παραμονεύει ο covid-19, ή κάτι φοβάστε, πάντως λογική εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί.

Επειδή όμως αυτά που συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο επί Προεδρία σας ξεπερνούν κάθε φαντασία ακόμη και την συμπεριφορά του συμπαθή Αντιπροέδρου του Εδεσσαικού που έγινε  viral  για πολλά χρόνια, δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το  «muppet show»  και  δηλώνουμε ότι από εδώ και πέρα θα συμμετέχουμε μόνο στις δια ζώσεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης εφόσον δεν υπάρχει έξαρση της πανδημίας στην πόλη μας και επί πλέον μέτρα. Στις υπόλοιπες συνεδριάσεις όπου απαιτείται να συμμετέχουμε, θα ψηφίζουμε  κατά  χωρίς καν να μπαίνουμε στην ουσία των θεμάτων, γιατί θεωρούμε ότι με πολιτική σκοπιμότητα αποφεύγετε τις δια ζώσεις συνεδριάσεις.

     “ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ”

Ο Επικεφαλής   ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 

 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι   ΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button