Τρίτο Μάτι

ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ ΣΤΟ ΖΗΣΗ ΒΑΓΓΟΥΣΗ

Τη Δευτέρα το απόγευμα 22 του Ιούνη εν έτη 2020, στην καρδιά του θερινού ηλιοστασίου, λίγο μετά τις 8:00, σε φιλόξενο χώρο της αγοράς της Χώρας των Αβδήρων, ανάμεσα σε εκλεκτούς συνδαιτυμόνες, το Ζαχαροπλαστείο “ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ” και οι εκδόσεις “ΣΠΑΝΙΔΗ” με μία πράξη ειλικρίνειας και ανιδιοτέλειας τίμησαν ένα παιδί που πάνω στα κάστρα της ελπίδας μπορεί και μετράει άνετα τα αστέρια.

Αναγνώρισαν στο πρόσωπο του Ζήση Βαγγούση  την τόλμη να μπορείς να υπερβαίνεις τον καιρό σου δείχνοντας στην πράξη την αγάπη σου προς το μεγαλείο της Φύσης.

Ο Ζήσης γέννημα θρέμμα της Χώρας των Αβδηριτών Σοφιστών, καταφέρνοντας να δαμάσει τους ανέμους του Θρακικού πελάγους μέσα στα πνευμόνια του, βυθίζετε ατελείωτες φορές ξανά και ξανά εδώ και χρόνια στα θαλασσινά παραλιακά νερά των ακτών των Αβδήρων καθαρίζοντας τον βυθό από τα ξένα παρείσακτα σώματα, με την αγαστή συνοδεία  του μέντορα και πατέρα του Μιχάλη Βαγγούση.

Ζήση Βαγγούση σε ευχαριστούμε και υποκλινόμαστε σε αυτήν την επική προσπάθειά σου για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.

 Με εκτίμηση

Στέλιος Αρσενίου -Μιχάλης Σπανίδης

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button