ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΟΥ

Μετά και την παταγώδη αποτυχία της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιτέλους η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού κατενόησε, ότι το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης οδήγησε βάσει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου την ομορφότερη Πατρίδα του κόσμου στην ολοκληρωτική καταστροφή. Όλοι οι πολιτικοί, των κυβερνήσεων και της αντιπολίτευσης, απεδείχθησαν ανίκανοι ή φαύλοι ή και τα δύο. Διέλυσαν τον πρωτογενή (γεωργία, κτηνοτροφία, κλπ), τον δευτερογενή (βιομηχανία, βιοτεχνία, κλπ) και τον τριτογενή τομέα (τουρισμό και εμπόριο).

Μετά και την παταγώδη αποτυχία της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιτέλους η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού κατενόησε, ότι το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης οδήγησε βάσει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου την ομορφότερη Πατρίδα του κόσμου στην ολοκληρωτική καταστροφή. Όλοι οι πολιτικοί, των κυβερνήσεων και της αντιπολίτευσης, απεδείχθησαν ανίκανοι ή φαύλοι ή και τα δύο. Διέλυσαν τον πρωτογενή (γεωργία, κτηνοτροφία, κλπ), τον δευτερογενή (βιομηχανία, βιοτεχνία, κλπ) και τον τριτογενή τομέα (τουρισμό και εμπόριο). Τον πακτωλό των δανείων και των επιδοτήσεων που λαμβάνανε δεν τον διέθεταν για ανάπτυξη κυρίως του ιδιωτικού τομέα, αλλά για ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο, μίζες, σπατάλες και “θαλασσοδάνεια” στους ημετέρους. Η διαφθορά και η διαπλοκή παραδίδεται από το ένα κυβερνόν κόμμα στο επόμενο. Όλα μαζί ψήφισαν το τρίτο και καταστροφικότερο μνημόνιο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφερε προς ψήφιση τους καταστροφικούς για την χώρα εφαρμοστικούς νόμους και στην αντιπολίτευση προσποιούνται, ότι αντιδρούν παριστάνουν τους ανήξερους.

Στην κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα είναι αναγκαία η διάλυση των διεφθαρμένων κομμάτων και η απόσυρση των ανίκανων πολιτικών προσώπων. Νέα υγιή κόμματα, μεταξύ των οποίων, και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, με καινούργιους έντιμους και ικανούς, πολιτικούς που θα αποτελέσουν τον τρίτο πόλο, θα οδηγήσουν την Ελλάδα και πάλι στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία.Στον αγώνα αυτόν πρέπει να συστρατευθούν ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, άλλοι επιστήμονες, δικαστικοί, απόστρατοι αξιωματικοί, έντιμοι επιχειρηματίες αλλά και άλλοι πατριώτες από όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Ο τρίτος πόλος, έχοντας την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, πρέπει να προχωρήσει τάχιστα στην ανασυγκρότηση του παραγωγικού ιστού της χώρας, να πατάξει με νέα σκληρότερη νομοθεσία την διαφθορά και την διαπλοκή πολιτικών- ΜΜΕ-συνδικαλιστών- επιχειρηματικών συμφερόντων και να προετοιμάσει την αντίσταση της Ελλάδας σε κάθε εχθρική επιβουλή στην ειρήνη και τον πόλεμο. Για την υλοποίηση όλων αυτών απαιτούνται ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας, ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, ελληνοκεντρική παιδεία, ανταγωνιστική οικονομία και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση. Είναι φανερό ότι τα καταστροφικά μνημόνια που ψηφίστηκαν σχεδόν από το σύνολο των κομμάτων εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων αυτών και το μόνον που επιδιώκουν είναι η εκποίηση του πλούτου της χώρας και την υποδούλωση της Ελλάδας.

Όλοι οι πραγματικοί Έλληνες αγαπάμε την Πατρίδα μας. Ας αγωνιστούμε, λοιπόν, για τη σωτηρία της. «Νυν υπέρ πάντων αγών».

 

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ.

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button