Ειδήσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η ζωή είναι γεμάτη δοκιμασίες και προκλήσεις και μια από αυτές είναι και οι πανελλαδικές εξετάσεις, που ξεκινούν αύριο.

Δεν υπάρχει, όμως, ταξίδι, χωρίς κύματα, χωρίς ανέμους.

Μέσα από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που έζησε η ανθρωπότητα τους τελευταίους μήνες και την άνιση πάλη του ανθρώπου με την πανδημία κατανοήσαμε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες στη ζωή.

Η υγεία, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά έδειξαν πως όλα τα άλλα είναι ήσσονος σημασίας.

Η επιτυχία μπορεί να φαντάζει ένα σπουδαίο όνειρο για τα παιδιά μας, που ξεκινούν τον αγώνα τους σε λίγες μέρες με τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Όμως, στις παρούσες συνθήκες οι πραγματικές εξετάσεις είναι να παραμείνουμε ασφαλείς κι υγιείς για τους δικούς μας ανθρώπους.

Με θάρρος και μια βαθιά ανάσα, τα παιδιά μας, με συγκέντρωση και προσήλωση, θα περάσουν τη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, όχι ως Γολγοθά, αλλά ως ταξίδι για τον επόμενο προορισμό.

Όλοι οι κόποι σας, οι αγωνίες, οι επιθυμίες να εκπληρωθούν αγαπημένα μας παιδιά κι εσείς γονείς να συνεχίζετε βράχοι δίπλα τους να τους καθοδηγείτε σ’ όλα αυτά που έχουν πραγματική αξία στη ζωή.

Η νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής σας θα ανοίξει μπροστά στα μάτια σας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, διαλέγοντας πάντα με σύνεση και φρόνηση τα σωστά μονοπάτια.

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, θέλοντας να συνδράμει στην προσπάθεια σας επικοινώνησε με ειδικούς, ώστε να σας ενημερώσει για τη διατροφή αλλά και την ψυχολογία που είναι σημαντικό να διατηρήσει ο υποψήφιος/φια.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία με θάρρος και πίστη!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button