Ειδήσεις

ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΗΜΕΙΣ ΑΔΟΜΕΝ
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

Είχα επισημάνει τα προβλήματα που θα δημιουργούνταν
με την εφαρμογή της απλής αναλογικής. Υποτίθεται ο νόμος θεσπίστηκε με σκοπό τις συνεργασίες. Στην πράξη μόνο καπετανατα και επίδοξοι ηγέτες και ηγετισκοι προέκυψαν.
Με την εμφάνιση τής πανδημίας αντί να συσπειρωθούν όλοι κάτω από ένα άτυπο όργανο ,που θα συντονιζε τις απαιτούμενες δράσεις και θα ενημέρωνε υπεύθυνα τους πολίτες την είδαν σαν ευκαιρία πολιτικής επιβίωσης. Άρχισε ένας άτυπος ανταγωνισμός ανακοινώσεων .Ασφαιρες επιθέσεις, λόγια κενού περιεχομένου, όλοι εναντίον όλων, στομφωδεις αναλύσεις (Πολλές φορές ασυντακτες) και πάντα οι πλέον ειδικοί και ενημερωμένοι .
Η παρούσα Δημοτική Αρχή ζώντας ακόμα τον μύθο τής εκλογικής της επιτυχίας, χάθηκε στην γραφικότητα του “Αμοιριδιου Νοσοκομείου”. Η προηγούμενη θέλοντας να δικαιολογήσει και τα χρόνια της διοίκησης
της βομβαρδίζει τους δημότες με ανακοινώσεις που ουδείς ασχολείται.
Οι υπόλοιποι της ελάσσονος αντιπολίτευσης
αναζητώντας καθημερινά το πεντάλεπτο της δημοσιότητας νομίζουν ότι βάζουν υποθήκη για τον Δημαρχιακό θώκο μετά τρία χρόνια.
Επειδή στην ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο,φθάσαμε στο σημείο μηδέν. Και δυστυχώς ο Σεπτέμβριος είναι πολύ κοντά Εκει θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα οικονομικά προβλήματα της πόλης.
Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button