Περιφερειακες Εκλογές

Περιοδεία του υπ. Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρ. Τοψίδη στην ΠΕ Ξάνθης

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης περιόδευσε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της παράταξης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων.

Το κλιμάκιο περιόδευσε σε μία σειρά οικισμών αρχίζοντας από το Σέλερο, όπου έγινε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα, στο ΚΕΠ και στη λαϊκή αγορά όπου έγιναν επαφές με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε τη Γενισέα όπου έγινε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα και Δημαρχείο και κατόπιν, ο κ. Τοψίδης και το κλιμάκιο των υποψηφίων Συμβούλων επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Αβδήρων, όπου ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη λειτουργία και τις ανάγκες του, καθώς η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας προτάσσεται από την Περιφερειακή Σύνθεση ως επιτακτική ανάγκη, ενώ υπάρχει η προγραμματική δέσμευση για την ενίσχυσή της.

Το Λιμεναρχείο του Πόρτο Λάγος ήταν ένας ακόμη σταθμός της περιοδείας του υποψήφιου Περιφερειάρχη στην ΠΕ Ξάνθης, όπου και εκεί έγινε χρήσιμη συζήτηση για την ανάγκη της αναβάθμισης της λειτουργίας του.

Το κλιμάκιο, πάντα με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη επισκέφθηκε επίσης τη Λευκόπετρα, το Πολύσιτο,, τη Συδινη, τη Νέα Κεσσάνη, τη Μάνδρα, το Μυρωδάτο, το Μαγικό, τον Πετεινό, τη Φελώνη, τον Νέο Ζυγό και τον Παλαιό Ζυγό, το Κατράμιο, τα Πηγάδια, το Σούνιο, τα Φίλια και το Άκαρπο.

Η Περιφερειακή Σύνθεση έχει δεσμευτεί ότι έχει «τον άνθρωπο στο επίκεντρο» και υπηρετεί αυτή τη δέσμευση απαρέγκλιτα καθώς τα μέλη και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Τοψίδης βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους πολίτες ανταλλάσσοντας απόψεις και επικοινωνώντας τις θέσεις του προγράμματος της παράταξης.  

Τέλος, στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής περιοδείας ο κ. Τοψίδης και τα μέλη του κλιμακίου επισκέφθηκαν και μία σειρά επιχειρήσεων που λειτουργούν στην περιοχή και στηρίζουν την τοπική παραγωγή και οικονομία. Στόχος αυτών των επισκέψεων ήταν η επικοινωνία του προγράμματος της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, στο οποίο δίδεται μεγάλη έμφαση και βαρύτητα στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών, ώστε η συνδρομή τους στο συνολικό οικονομικό προφίλ της Περιφέρειας ΑΜΘ να είναι η μέγιστη δυνατή. Άλλωστε μέσα από την ενδυνάμωση της οικονομίας, ενισχύεται η ευημερία των πολιτών, που είναι ο απώτερος στόχος του ευρύτερου σχεδιασμού της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ και του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη.  

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button