Ειδήσεις

Απορρίφθηκε η προσωρινή διαταγή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης!

Ο εισηγητής του Συμβουλίου της Επικρατείας αντικαταστάθηκε και 24 ώρες αργότερα, απορρίφθηκε η αίτηση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για προσωρινή διαταγή στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας. Από εβδομάδα βγαίνει η απόφαση του αθλητικού δικαστή. Στις 2 Απριλίου εκδικάζεται η αίτηση ανάκλησης της απόφασης της ΕΕΑ.

Αρνητική ήταν για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη η αίτηση που είχαν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για προσωρινή διαταγή, στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, για «πάγωμα» δηλαδή της υπόθεσης στα Πειθαρχικά Όργανα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως, είναι ότι την Παρασκευή 21/2, ορίστηκε από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας, ο εισηγητής της υπόθεσης, την Τρίτη 25/2, για άγνωστο λόγο άλλαξε και χθες  βγήκε η απορριπτική απόφαση.

Η απόρριψη της προσωρινής διαταγής σημαίνει ότι το Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ δεν έχει… κωλύματα σε ότι αφορά την έκδοση της απόφασης, για την οποία οι δύο ομάδες έχουν πάρει προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την Παρασκευή 28/2. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην εκδίκαση ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου οι εμπλεκόμενες πλευρές υποστήριξαν τις θέσεις τους αλλά όπως είπε η Πρωτοδίκης Μαρία Τσαγκιά, δεν έχει αποφασίσει αν θα μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button