Ειδήσεις

Πασχάλης Λύρατζης:”Μηδενικοί έλεγχοι από τις υπηρεσίες του Δήμου, ανεξέλεγκτη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και ο συνωστισμός καλά κρατεί!”

Προβληματισμένος ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νεα Ξάνθη”, Πασχάλης Λύρατζης, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα, αναφέρεται σε μηδενικους ελέγχους από τις υπηρεσίες του Δημου, στην ανεξέλεγκτη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και στα 800.000 ευρω που σταλθηκαν από την κυβέρνηση!

“Μετά από τους έντονους “πανηγυρισμους” και τα “συγχαρητήρια” για το τι επέτυχε η δημοτική αρχή, ηρθε και ο λογαριασμός.

Μηδενικοι έλεγχοι από τις υπηρεσιες του δημου στα καταστήματα υγειονομικου ενδιαφέροντος εάν τηρούνται τα μέτρα, ανεξέλεγκτη ανάπτυξη τραπεζο-καθισματων με την ανοχή της δημοτικής αρχής.

Και ο συνωστισμός καλα κρατεί!!! Μπορούν τωρα οι ξενοδόχοι της πόλης μας να ζητήσουν απο την διοίκηση του δημου τις ευθύνες, που κάποιοι τους προτρεπουν.

13 μετρα προτείναμε για την στήριξη της αγοράς και των πολιτών αλλα ακομη περιμένουμε , ενώ χιλιάδες ευρώ( 800.000 περιπου) ηρθαν από την Κυβέρνηση !!!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button