Το τρίτο μάτι

Στη σχολή δημοσιογραφίας και μέσων μαζικής επικοινωνίας Θεσσαλονίκης πέτυχε η Καμαρίδου Μαρία Νεκταρία, κόρη του εκδότη της “Θράκης” Τένη Καμαρίδη. Ιδιαίτερες και ευχάριστες στιγμές για την οικογένεια. Συγχαρητήρια στη Μαρία και τους γονείς της και να τη δουν άξια διάδοχο στη “Θράκη”.

*Στη σχολή δημοσιογραφίας και μέσων μαζικής επικοινωνίας Θεσσαλονίκης πέτυχε η Καμαρίδου Μαρία Νεκταρία, κόρη του εκδότη της “Θράκης” Τένη Καμαρίδη.


Ιδιαίτερες και ευχάριστες στιγμές για την οικογένεια.


Συγχαρητήρια στη Μαρία και τους γονείς της και να τη δουν άξια διάδοχο  στη “Θράκη”.


 



*Πρώτος ο “ΑΓΩΝΑΣ” έγραψε στο φύλλο του Σαββάτου για τη διακοπή από τη ΔΕΗ  της σύνδεσης στη ΣΕΠΕΚ για οφειλή 14.000 ευρώ!!!


 



*Τα εγκαίνια του έργου “Βελτίωση  τμήματος επαρχιακής οδού από Εράσμιο ως Άβατο”, ενός νέου δρόμου, θα πραγματοποιηθούν  σήμερα στις  7 και μισή το απόγευμα  από τον Γενικό Γραμματέα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης  Δημήτρη Σταμάτη παρουσία του νομάρχη Ξάνθης Γιώργου Παυλίδη.  Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ ΑΜ-Θ του Γ ΚΠΣ. 


 



*Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, υπενθυμίζει στο καταναλωτικό κοινό καθώς και στους συναδέλφους εμπόρους ότι, την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν κλειστά λόγω της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου πολιούχου της Ξάνθης.


 



*Η Τοπική οργάνωση του ΛΑΟΣ Ξάνθης με χθεσινή ανακοίνωση ρωτά το Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης εάν στον Δήμο Ξάνθης καταβάλλονται τα μισθώματα πάσης φύσεως ακινήτων κανονικά και νόμιμα από τους ενοικιαστές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button