Ειδήσεις

Υποπτα κρούσματα από Ξάνθη υπό εξέταση

4 είναι συνολικά οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, οι δύο ως επιβεβαιωμένα κρούσματα και δύο, για την ώρα, για προληπτικούς λόγους,όπως αναφέρει η “Γνωμη” Εβρου.

Το νεότερο κρούσμα είναι ένας άνδρας 50 ετών, από την περιοχή του Σουφλίου, ο οποίος εργάζεται ως συνοριοφύλακας.

Ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, σε σχετικό σχόλιό του αναφέρει: “Θέμα χρόνου ήταν για το δεύτερο κρούσμα στις Υπηρεσίες Συνοριακης Φύλαξης του Νόμου μας.. Άμεσα πρέπει να παρθούν δείγματα από όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για κορονοϊό. Ας δουν και οι Ανώτεροι μας τις διαταγές για τις σταθερές περιπολίες και όχι μόνο.. Εδώ και καιρό έχουμε χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου”.

Επιπλέον, νοσηλεύονται άλλοι τρεις άνδρες στη  Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων από το νομό Ξάνθης. To ένα περιστατικό μετέβη στο νοσοκομείο για ένα άλλο ζήτημα υγείας και προέκυψε πως πάσχει από  κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ληφθούν μέτρα για όσους εργαζόμενους ήρθαν σε επαφή μαζί του, αλλά και για δύο ασθενείς του ίδιου θαλάμου. Τα πρώτα τεστ για όλους, είναι αρνητικά και αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δεύτερα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button