ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ στο φετινό πρωτάθλημα.

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ στο φετινό πρωτάθλημα. Το τελικό 3-4 από την ΑΕΚ αδικεί την ξανθιώτικη ομάδα που παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ από το γκολ του Μαρσελίνιο στο 13ο λεπτό εν τούτοις δεν μπόρεσε να πάρει τον πρώτο της βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Βάργκας στο 24’ πήραν προβάδισμα με τον Λυμπερόπουλο στο 38’ και στο 75’ ο Γκούντγιονσεν πέτυχε το 1-3.

Ο Μαρσελίνιο μείωσε το σκορ στο 84’ αλλά στον εναπομείναντα χρόνο η ξανθιώτικη ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση δεχόμενη στην κόντρα επίθεση και τέταρτο γκολ από τον Κλωναρίδη. Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Μαρκόφσκι με προβολή λίγο πριν το τέλος.

 

Oι δηλώσεις των προπονητών

 

ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ (ΑΕΚ):

 

«Δεν μου άρεσε το ποσοστό κατοχής στο προηγούμενο παιχνίδι γι’ αυτό άλλαξα και σύστημα.

Με τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν έπρεπε να αλλάξουμε τακτική.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για όλους.

Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο σαν ομάδα και θέλουμε τη συνεργασία και την προσαρμογή όλων των παικτών και κυρίως αυτών που ήρθαν πρόσφατα. Οι αναβολές δεν μας έκαναν καλό.

Είναι απαίτηση και υποχρέωσή μας να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Σταδιακά θα δώσω χρόνο συμμετοχής κι ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες γιατί όλοι χρειάζονται.

Γενικά νομίζω ότι δεν αξίζαμε μία πιο εύκολη νίκη.

Το πρώτο γκολ του Μαρσελίνιο ήταν καταπληκτικό, αλλά εμείς έπρεπε να αντιδράσουμε.

Μπήκαμε μπροστά στο σκορ πριν λήξει το ημίχρονο και τελειώναμε το παιχνίδι όταν βάλαμε το 3ο τέρμα, όμως στο τελευταίο διάστημα μας έλλειπε η συγκέντρωση.»  

 

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ (SKODA ΞΑΝΘΗ):

 

«Με αυτές τις καιρικές συνθήκες αυτές ήταν πολύ δύσκολο να δει ο κόσμος ένα ποιοτικό παιχνίδι.

Η ομάδα που θα έκανε τα λιγότερα λάθη ή αυτή που θα εκμεταλλευόταν τα λάθη του αντιπάλου, θα κέρδιζε κιόλας. Γενικά οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες αλλά πάλι εμείς αυτοί που στο τέλος δεν πήραμε τίποτα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό από πλευράς σκορ κι εμείς είχαμε ευκαιρίες στο 1-2 για να ισοφαρίσουμε και η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική.

Η ΑΕΚ ήταν πιο αποφασιστική, κυνήγησε περισσότερο από εμάς το παιχνίδι παρότι δεν είχε πολλές ευκαιρίες.

Στα γκολ κάναμε αρκετά λάθη. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω όμως, και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο οι τρεις ήττες έστω κι αν αυτές προέρχονται από αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Δεν πήραμε τίποτα, συνεχίζουμε να κοιτάζουμε μπροστά και να κερδίσουμε τον ΟΦΗ την Κυριακή στην έδρα μας.»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button