Ειδήσεις

Υγιεινό, Ασφαλές, Ομορφο περιβάλλον στο σχολειο ΑΞΙΟΝ

Υποδεχόμαστε ξανά με χαρά τους μικρούς μας μαθητές στο Νηπιαγωγείο & Δημοτικό του ΑΞΙΟΝ. Οι δηλώσεις των γονέων δείχνουν πως το 90% των μαθητών θα επανέλθουν στο σχολείο τους.
Το σχολείο έλαβε όλα τα μέτρα προστασίας και επιπλέον τα παρακάτω:
* Οι μαθητές δεν μπορούν να παίζουν με μπάλες και άλλα αντικείμενα που αλλάζουν χέρια…Απαγορεύονται παιχνίδια όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ.
* Όσα παιδιά μετακινούνται με τους γονείς, κατά την είσοδο θα κατεβαίνουν στη γραμματεία και στην έξοδο θα τα παραλαμβάνουν οι γονείς μπροστά από το πάρκιγκ σχολικών.
* Η είσοδος γονέων στο κτίριο απαγορεύεται.
* Οι μαθητές που μετακινούνται με σχολικά παρακαλούμε να φορούν μάσκα.
* Καλό είναι οι μαθητές να έχουν στην τσάντα τους ένα μικρό αντισηπτικό υγρό ή αντισηπτικά πανάκια. Η μάσκα είναι προαιρετική.
* Υπενθυμίζουμε πως κυλικείο και εστιατόριο δεν λειτουργούν. Επομένως, θα πρέπει οι γονείς να μεριμνήσουν έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε νερό και φαγητό.
* Τα μαθήματα ειδικοτήτων θα πραγματοποιούνται στην κύρια τάξη των μαθητών, έτσι ώστε το κάθε παιδί να κάθεται μόνο στο θρανίο του.
* Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα τροποποιηθεί και ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στην ώρα αποχώρησης.
* Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID-19 φοράει υποχρεωτικά μάσκα και μεταφέρεται στον ειδικό χώρο απομόνωσης από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό. Άμεσα ειδοποιείται ο γονέας, για να παραλάβει το παιδί. Παρακαλούμε να μην έρχονται στο σχολείο τα παιδιά ακόμη και με ήπια συμπτώματα γρίπης. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδός τους στην τάξη.
* Το σχολείο έχει απολυμανθεί. Κάθε μέρα μετά τη λήξη των μαθημάτων ακολουθεί σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση.
Παρακαλούμε όλους για την αυστηρή τήρηση των οδηγιών. Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι ευθύνη όλων μας.
( Ενημερώθηκαν ιδιαιτέρως και με mail όλοι οι γονείς).
ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΞΙΟΝ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button