Ειδήσεις

25 του Μάη, ένα χρόνο μετά..

Αγαπημένοι συνυποψήφιοί μου στο μεγάλο και ανεξάρτητο συνδυασμό «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ»

Πέρσι τέτοια μέρα – ήταν παραμονή εκλογών – σε μια γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία συνάντηση, είχαμε γράψει μια φράση που θα μου μείνει αξέχαστη:

“Με το κεφάλι ψηλά και το βλέμμα μπροστά αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Ξάνθη,

για μια Ξάνθη που πράγματι θα ανήκει σε ΟΛΟΥΣ”

#xanthigiaolous #xanthirestart #ixanthiallazei

Ένα χρόνο μετά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου για τον μεγάλο και δύσκολο αγώνα που δώσατε μαζί μου!!!

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που περιμέναμε και κάποιοι τότε να απογοητευτήκατε προσωρινά, να στενοχωρηθήκατε, ακόμα και να απομακρυνθήκατε από τη δημοτική μας ομάδα και τη λειτουργία της..

Ο αγώνας μας όμως απέδειξε ότι συμπεριλάμβανε μέσα του κάτι πολύ σπουδαίο:

«Την αγωνία και την πίστη μιας ολόκληρης πόλης για μια μεγάλη αλλαγή νοοτροπίας, για μια πορεία εντελώς διαφορετική από τη σημερινή»

Αναγνωρίζω ότι αυτός ο αγώνας που δώσαμε ίσως να απαιτούσε και κάτι παραπάνω: πλατύτερες και μεγαλύτερες συμμαχίες!! Σε καμία περίπτωση όμως βρώμικα μέσα, μεθοδεύσεις και νοοτροπίες που ανήκουν σε ένα παλιό και ξεπερασμένο πια κατεστημένο της πόλης και που τα χρησιμοποιεί βέβαια σε κάθε εκλογική αναμέτρηση προκειμένου να επιτυγχάνει ξανά και ξανά το σκοπό του, που δεν είναι άλλος από τη διατήρηση της εξουσίας.

Τιμώντας σήμερα τη μέρα αυτή δηλώνω ότι δε θα ξεχάσουμε ποτέ την υπόσχεση που δώσαμε τότε στον Ξανθιώτικο λαό να αγωνιστούμε δίπλα του με σοβαρότητα, συνέπεια και επιμονή για να δούμε – κάποια στιγμή – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Ξάνθη που όλοι αγαπάμε να ατενίζει το μέλλον με όραμα, αισιοδοξία και περηφάνια.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να γίνει επιτέλους η Ξάνθη μια πόλη που θα σκέφτεται και θα νοιάζεται όχι μόνο για τους λίγους και τους εκλεκτούς – τους ίδιους και τους ίδιους που τακτοποιούνται πάντα και βολεύονται ακόμα και σήμερα από γενιά σε γενιά – αλλά μια πόλη που θα φροντίζει για όλα της τα παιδιά και θα δίνει τις ίδιες ευκαιρίες σε ΟΛΟΥΣ!!

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να υπάρχει διαφάνεια και αξιοκρατία παντού και όταν για παράδειγμα ο Δήμος μας χρειάζεται εξειδικευμένους επιστήμονες να προσλαμβάνει τους άξιους, αυτούς που έχουν τα καλύτερα βιογραφικά μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών, προσκαλώντας με αυτό τον τρόπο να γυρίσουν πίσω τα παιδιά μας που διακρίνονται στο εξωτερικό και όχι να προσλαμβάνει όσους είχαμε ως υποψήφιους στα ψηφοδέλτιά μας ή τα παιδιά τους, ανακυκλώνοντας το ίδιο και το ίδιο πολιτικό προσωπικό της πόλης, αυτό δηλαδή που την έφερε σήμερα σε αυτό το χαμηλό επίπεδο λειτουργίας.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και μαζί με τη νέα γενιά θα καταφέρουμε τελικά να δημιουργήσουμε, μια Ξάνθη όμορφη, φιλική, λειτουργική και εξωστρεφή, μια Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ!!!

Αγαπημένοι μου συμπολίτες,

Το ΟΝΕΙΡΟ μου είναι κάποια μέρα να μπορέσουμε και στην Ξάνθη να επαναφέρουμε ένα άλλο είδος κοινωνίας, βασισμένο στις αρχές και στις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πραγματικό πολιτισμό μας!!

Αυτή θα είναι πράγματι μια ιστορική αλλαγή για τον τόπο μας!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για άλλη μια φορά όλους τους συμπολίτες μου για την τιμή και την αναγνώριση

και όλους τους συνυποψήφιούς μου, στα ψηφοδέλτια της δημοτικής μας παράταξης, για το μεγάλο αγώνα που δώσαμε μαζί!!

Σάββας Μελισσόπουλος

Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button