Ειδήσεις

Καταγγελίες Βούτση για αδιαφάνεια στην «ενίσχυση» του Τύπου
σχετικά με την προβολή της εκστρατείας "Μένουμε Σπίτι" και "Μένουμε Ασφαλείς"

Τη «σκανδαλώδη και αδιαφανή διάθεση των ενισχύσεων προς τον Τύπο και τα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από την Κυβέρνηση» με την παράλληλη «μονοφωνική» προβολή της επικαιρότητας από τα Μέσα που εισπράττουν τη «μερίδα του λέοντος» αυτών των «ενισχύσεων» κατήγγειλε για μία ακόμα φορά ο τέως Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης μιλώντας στο Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα σε ομιλία του,  στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όπου προσήλθε, μετά από αίτημα του Νίκου Βούτση, ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, κ. Αθανάσιος Κουτρομάνος για να ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής, ο τ. Πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε τα σοβαρά ζητήματα λειτουργίας της Δημοκρατίας σε σχέση με την ενημέρωση και πληροφόρηση της κοινής γνώμης στην περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού.

«Επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή στο καίριο ερώτημα που έχουμε θέσει εδώ και ένα μήνα για τη διάθεση της «ενίσχυσης» των ΜΜΕ. Είναι σαφές ότι σε πολλά Μέσα δεν έχουν δοθεί και δεν θα δοθούν καθόλου χρήματα ενώ άλλα Μέσα θα εισπράξουν τη μερίδα του λέοντος» τόνισε ο τ. Πρόεδρος της Βουλής κάνοντας λόγο για «σκανδαλώδη και αδιαφανή διάθεση των “ενισχύσεων” προς τον Τύπο και τα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα από την Κυβέρνηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button