“Σε αυτήν την πορεία είμαι δίπλα σας σίγουρος για την νίκη του ΠΑΣΟΚ”

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, Σ’ αυτόν το σύντομο προεκλογικό αγώνα, που πιστεύω ότι διεξάχθηκε μακριά από ακρότητες και λαϊκισμούς, απευθύνθηκα σε σας όχι μόνο ως υποψήφιος Βουλευτής αλλά, όπως άλλωστε το γνωρίζετε πολύ καλά, ως ένας ενεργός πολίτης του Νομού, που τόσα χρόνια μοιράζομαι τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες ανησυχίες για τα προβλήματα που μας απασχολούν, αλλά και τις ίδιες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του τόπου μας συλλογικά.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,


Σ’ αυτόν το σύντομο προεκλογικό αγώνα, που πιστεύω ότι διεξάχθηκε μακριά από ακρότητες και λαϊκισμούς, απευθύνθηκα σε σας όχι μόνο ως υποψήφιος Βουλευτής αλλά, όπως άλλωστε το γνωρίζετε πολύ καλά, ως ένας ενεργός πολίτης του Νομού, που τόσα χρόνια μοιράζομαι τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες ανησυχίες για τα προβλήματα που μας απασχολούν, αλλά και τις ίδιες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του τόπου μας συλλογικά.


Η μέρα που το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει και πάλι τις τύχες της χώρας, φέρνοντας και πάλι την Ελλάδα εκεί που της αξίζει, έφτασε. Μείνανε ελάχιστες μόνο μέρες στην θλιβερή αυτή κυβέρνηση, τον αρχηγό της, τα ηγετικά και τοπικά στελέχη, που μέσα σε κλίμα πανικού προσπαθούν έστω και τελευταία στιγμή να αποφύγουν αυτό που θεωρούν για αυτούς μοιραίο, αλλά εμείς το ονομάζουμε δικαιοσύνη και σωστή κρίση του Ελληνικού λαού.


Αυτές τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε ακατάσχετη παροχολογία, κινδυνολογία και υψηλούς τόνους, χρησιμοποιώντας πρακτικές και μεθόδους, που μόνο αυτοί πλέον θυμούνται και ορέγονται. Αν αυτό θέλετε για την Ελλάδα, ένα διαρκές πισωγύρισμα, έναν ανεύθυνο πρωθυπουργό, τότε ψηφίστε τους. Γνωρίζω όμως ότι ο Ελληνικός λαός αλλά και ο λαός της Ροδόπης θα στηρίξει έμπρακτα με την ψήφο του το ΠΑΣΟΚ, που παραδοσιακά βρίσκεται δίπλα σ’ αυτόν. Και τώρα το ΠΑΣΟΚ θα δείξει και πάλι το κοινωνικό του πρόσωπο αλλά εμπλουτισμένο με σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους που εξασφαλίζει η πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου.


Αγαπητοί φίλοι από όλη την Ροδόπη,


Στηρίξτε τους νέους ανθρώπους, που έχουν μια διαφορετική αντίληψη για το μέλλον πέρα από τις μικροκομματικές πρακτικές και μεθοδεύσεις. Βαδίζουμε προς την νίκη. Σε αυτήν την πορεία είμαι δίπλα σας, σίγουρος για την νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, στην Ροδόπη και την στήριξή σας στο πρόσωπό μου.


Μέσα από αυτή μας την αδιάκοπη και καθημερινή συνεργασία, το όραμά μας έχει ορισθεί με σαφήνεια και ρεαλισμό και το μετουσιώνουμε σε πράξη με ιδιαίτερη προσοχή, με στοχευμένες δράσεις, με γνώση, με νέες ιδέες, με μεράκι και όρεξη για δουλειά. Επειδή καμία μάχη δεν χαρίζεται, εμείς αυτή την μάχη θα τη δώσουμε μαζί και θα την κερδίσουμε. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Όλοι μαζί δικαιούμασθε να είμαστε συμμέτοχοι στο όραμα. Σας ζητώ όμως να δώσετε θεσμική αξία σε ότι μέχρι τώρα έχω πετύχει, με μόνα όπλα το πάθος μου και την αγάπη για τη Ροδόπη μας. Και με την ψήφο σας να προσθέσουμε πολλά περισσότερα.


Ήρθε η ώρα του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, για αυτό μην ολιγωρήσετε, μην διστάσετε, μην μείνετε απαθείς. Την Κυριακή γιορτάζουμε όλοι μαζί τη Νίκη της Δημοκρατίας και την επόμενη αμέσως ημέρα δουλειά, για να δώσουμε επιτέλους μαζί λύση σε όσα όλοι οι άλλοι άφηναν στην πλάτη σας αδιαφορώντας. Όλα για την Ροδόπη, γιατί το αξίζει και το δικαιούται.


Στέφανος Τζανίδης


υποψήφιος βουλευτής


ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button