“Ανταποκριθήκαμε”

Συγχαρητήρια στους παίκτες του, μοίρασε ο Νίκος Κεχαγιάς, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν καταθέσει την ψυχή τους για την παραμονή. Αρχικά, ο τεχνικός της Ξάνθης, ανέφερε: “Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες. Ειδικά για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του, μοίρασε ο Νίκος Κεχαγιάς, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν καταθέσει την ψυχή τους για την παραμονή.


Αρχικά, ο τεχνικός της Ξάνθης, ανέφερε: “Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες. Ειδικά για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε. Εμείς συνεχίζουμε την δύσκολη αυτή προσπάθεια. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί έχουν καταθέσει την ψυχή και την καρδιά τους στα τελευταία παιχνίδια προκειμένου να σώσουν την ομάδα”.Αναφορικά με τους βαθμούς που θα χρειαστεί η ομάδα του για την παραμονή, υποστήριξε: “Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Ελπίζουμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα και να πανηγυρίσουμε την παραμονή στην κατηγορία”.Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε φάσεις και να παίξουμε επιθετικά. Γι’ αυτό βάλαμε δύο φορ. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε προυποθέσεις για γκολ ενώ είχαμε και ευκαιρία με ένα στημένο από τον Στρμπα. Και ο Ολυμπιακός όμως είχε ευκαιρίες”.Τέλος, για τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 28ης “ημέρας” του πρωταθλήματος, απάντησε: “Τι να δω. Είναι αποτελέσματα που θα μπορούσαν να έρθουν”.


 


ΠΩΣ ΣΩΖΕΤΑΙ


Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


-ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 6 ΒΑΘΜΟΙ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ (=35 βαθμοί)


-Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΕΚ (εντος)  και λαρισα (εκτος), με μια νικη και μια ισοπαλια πέφτει (34 βαθμοί), με δύο νίκες σωζεται (36 βαθμοί)


-Η ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (εχει 34 βαθμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑ (τελευταίο παιχνίδι στο Αλκαζαρ) και να πέσει ο Λεβαδειακός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button