Ειδήσεις

FREE THRACE RUN
«Τρέχω ατομικά, προσφέρω εθελοντικά»

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ σε συνεργασία
με το ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ και την ΝΝ Διαφημιστική
Η περίοδος Κορωνοϊού πλησιάζει στο τέλος της και η ανθρωπότητα, μπαίνει προοδευτικά σε μια κανονικότητα, επιστρέφοντας όλοι μας στην καθημερινότητα μας, στις εργασίες μας και στις αγαπημένες μας δραστηριότητες.
Συνεχίζοντας να λειτουργούμε υπεύθυνα, ακολουθώντας τις οδηγίες για προστασία και υγιεινή, σεβόμενοι τον εαυτό μας και τους άλλους, οι φίλοι των δρόμων και της αντοχής, ξεκινήσαμε τις προπονήσεις μας και περιμένουμε τις εξελίξεις διεξαγωγής αγώνων δρόμου.
Μια διέξοδο στην ανάγκη συμμετοχής σε ένα αθλητικό και παράλληλα κοινωνικό δρώμενο, έρχεται να δώσει το
FREE THRACE RUN, που διοργανώνει το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ σε συνεργασία με το ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ και την ΝΝ Διαφημιστική. Ένα ατομικό αγώνα προσφοράς, δρόμων 5 και 10 χλμ με διπλό στόχο.
Πρώτος στόχος, η προσφορά και η στήριξη των εθελοντικών ομάδων που βοηθούν στις διοργανώσεις αγώνων δρόμου, παρέχοντας ασφάλεια σε θέματα υγείας. Οι συμμετέχοντες δρομείς συνδράμουν με το ποσό των 2 ευρώ, χρήματα που θα δοθούν σε υλικά αναλώσιμα, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.
Δεύτερος στόχος, η άνοδος του ηθικού των δρομέων, συμμετέχοντας σε μια αγωνιστική δράση, τρέχοντας ατομικά, αλλά και συναγωνιστικά για όσους το επιθυμούν (θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα με την λήξη).
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ:
1. Στον αγώνα υπάρχει ελεύθερη συμμετοχή, άνω των 12 ετών για τα 5χλμ και άνω των 18 ετών για τα 10χλμ.
2. Διεξαγωγή του αγώνα, μεταξύ 20-31 Μαίου.
3. Οι εγγραφές γίνονται στην σελίδα:
4. Και μέχρι και την τελευταία ημέρα διεξαγωγής(31/5).
5. Οι δρομείς επιλέγουν 5 ή 10 χλμ ή και τα δύο (για κάθε αγώνισμα και μία συνδρομή).
6. Η συμμετοχή ορίζεται στα 2 ευρώ, για κάθε αγώνισμα, τα οποία κατατίθενται στο λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑΣ, στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493. Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε του επιπλέον κόστος στην ίδια κατάθεση.
7. Ο κάθε δρομέας μέσα στο διάστημα αυτό μπορεί να δοκιμάσει όσες φορές θέλει την διαδρομή που θα επιλέξει και τέλος να αποστείλει φωτογραφία από το ρολόι του, της καλύτερης επίδοσης του, με την απόσταση, το χρόνο και την ημερομηνία διεξαγωγής. Το ατομικό αποτέλεσμα αποστέλλεται στο email- orfeasdiktio@gmail.com
8. Επίσης αποστέλλεται και μια φωτογραφία του δρομέα πριν την εκκίνηση του αγώνα.
9. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με βάση τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες: έως 39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών και 60 ετών και πάνω.
Τρέχουμε για αυτούς που μας στηρίζουν χρόνια τώρα.
Τρέχουμε μόνοι μας, αλλά αγωνιζόμαστε όλοι μαζί!
Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία.
Η ευχή όλων μας να βρεθούμε όλοι μαζί σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Δίκτυο Ορφέας  

Δ/ση: Ελευθερίου Βενιζέλου 9, 68131, Αλεξανδρούπολη
Τηλ: (+30) 6907605015, 6985753085

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button