ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ…ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ…ΘΕΑΘΗΚΑΝ…

*Σήμερα στις 11 το πρωί θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού Πετεινού.

*Αυτή την Παρασκευή και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της Συνεταιρισιτκής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος Α.Ε.

*Σήμερα στις 11 το πρωί θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού Πετεινού.

*Αυτή την Παρασκευή και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της Συνεταιρισιτκής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος Α.Ε.
*Ο οικονομολόγος Νίκος Τσιναρίδης, υπάλληλος της Πανελλήνιας Τράπεζας από τη Γενισέα θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βιστονίδας στο συνδυασμό του Βασίλη Τσολακίδη. Νέος, με γνώσεις και διάθεση για να προσφέρει στον τόπο του.
*Μια εβδομάδα χωρίς νερό είναι Εράσμιο και Αβατο. Αν είναι δυνατόν. Οι κάτοικοι υποφέρουν. Οι υπεύθυνοι ας κάνουν κάτι.
*Η πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θα δώσουν συνέντευξη τύπου σήμερα και ώρα 10.15 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης για το 49ου Φεστιβάλ Φιλίππων που διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, για έβδομη συνεχή χρονιά.
*Η παρουσία του Χρήστου Πανόπουλου στην Ξάνθη, φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Οι διοικούντες του συλλόγου, τονίζουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κλείσουν τα “μέτωπα” που αφορούν τον επιθετικό και τον τερματοφύλακα. Παράλληλα, την Τρίτη το μεσημέρι, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε επαφές με τον πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου και με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Στέλιο Κατρακυλάκη.
Τα θέματα που τέθηκαν στο “τραπέζι”, ήταν για τους υποψήφιους “στόχους”, οι οποίοι είναι τρεις ποδοσφαιριστές και άπαντες “εστιάζουν” σ’ αυτούς. Από κει και πέρα, στον Λεβαδειακό θ’ αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Δημητριάδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους “ακρίτες”. Την ίδια ώρα, καλή πρόταση από τον Παναιτωλικό, φέρεται να έχει ο Σαϊτιώτης, που αναμένεται να δοθεί δανεικός. Εκτός της Ξάνθης είναι ο Γιάννης Ματζουράκης, ενώ αναμένεται να επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία των “ακριτών”. Τέλος, ο Βίσιο βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο, όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button