ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ

Δυστυχώς για τους Ξανθιώτες πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς να λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες με άμεσο κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μικροατυχήματα έγιναν, ευτυχώς με μικρές υλικές ζημιές.

Σε καρμανιόλα παραλίγο να μετατραπεί η κεντρική διασταύρωση Λ. Στρατού και Δημοκρίτου κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και συνομιλώντας με τις τεχνικές υπηρεσίες, η Siemens που ειδοποιήθηκε από την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Χ.

Δυστυχώς για τους Ξανθιώτες πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς να λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες με άμεσο κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μικροατυχήματα έγιναν, ευτυχώς με μικρές υλικές ζημιές.

Σε καρμανιόλα παραλίγο να μετατραπεί η κεντρική διασταύρωση Λ. Στρατού και Δημοκρίτου κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και συνομιλώντας με τις τεχνικές υπηρεσίες, η Siemens που ειδοποιήθηκε από την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Χ. Μούρκα, αναμένεται το συνεργείο της εταιρείας να επισκευάσει τη βλάβη. 

από την Πέμπτη το απόγευμα, ο μεγαλύτερος οδικός κόμβος της πόλης με σοβαρό κεντρικό πρόβλημα και η εταιρεία που έχει την ευθύνη να επισκευάσει τη βλάβη ακόμη δεν την επισκεύασε.

Σοβαρότατο πρόβλημα παρατηρήθηκε, κατά την διάρκεια του Σαββάτου, όπου η πόλη υποδέχτηκε επισκέπτες από την περιφέρεια λόγω της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς και ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες λόγω του τελευταίου Σαββατοκύριακου, που οι καλές καιρικές συνθήκες ευνόησαν την έξοδο των Ξανθιωτών προς τη θάλασσα. έγινε στην κυριολεξία  “μπάχαλο” και σώθηκαν καταστάσεις και καυγάδες χάριν στην ψυχραιμία πολλών οδηγών.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών υπηρεσιών Χ. Μούρκα, στις υπόλοιπες διασταυρώσεις, το τμήμα ηλεκτρολόγων “έπιασε” δουλειά την Δευτέρα, παρ όλο που το Σαββατοκύριακο πέρασε χωρίς να λειτουργούν οι σηματοδότες σε κεντρικές διασταυρώσεις, όπως αυτή της Λευκίπου με Θεοδώρου Δούκα και Δράμας.

παρατηρήθηκε η αδράνεια της δημοτικής αρχής, η οποία ενώ γνώριζε το σοβαρότατο πρόβλημα, δεν ενίσχυσε το τμήμα επιφυλακης του τμήματος ηλεκτρολόγων, ώστε να παρέμβει και να επισκευάσει τις βλάβες που εμφανίσθηκαν, αφήνοντας τους πολίτες να λειτουργήσουν σύμφωνα με την οδική σήμανση.

ο κ. Μούρκας συμπλήρωσε λέγοντας ότι το τμήμα επιφυλακής των ηλεκτρολόγων του δήμου είναι για άλλο λόγο και αδυνατούσε να παρέμβει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Σαφώς και αυτό δεν ενδιαφέρει τους πολίτες, οι οποίοι από το υστέρημά τους πληρώνουν τις παρεχόμενες από το δήμο υπηρεσίες και απαιτούν να κινούνται στις διασταυρώσεις και δρόμους της πόλης με ασφάλεια.

Τα υπόλοιπα σαφώς και είναι θέμα πολιτικής βούλησης.

Δεν βλέπουν την κυκλοφοριακή αρρυθμία στην πόλη μας; Αναρωτιούνται οι πολίτες της Ξάνθης, οι δημοτικοί άρχοντες δεν περπατούν, δεν οδηγούν στους δρόμους αυτής της πόλης, δεν κινούνται ;

Να δεχτούν(;) οι δημότες το γεγονός ότι σύμβουλοι της συμπολίτευσης  αδυνατούν να δουν τα απλά προβλήματα της καθημερινότητας. Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση σε αυτή την πόλη είναι η συμπεριφορά των συμβούλων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι κινούνται(;) στην πόλη, βλέπουν τα στραβά της καθημερινότητας και δεν ελέγχουν τη διοίκηση, δεν την σπρώχνουν να προσφέρει αυτά που είναι υποχρεωμένη στους δημότες, οι οποίοι και με την ψήφο τους τους έδωσαν την εξουσία.

Αλήθεια πώς περιμένουν οι της αντιπολιτεύσεως να τους εμπιστευθούν οι δημότες, όταν απλά και καθημερινά πράγματα δεν τα αναδικνύουν;

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button