Ειδήσεις

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 3 άτομα κατηγορούμενα για διακίνηση ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν 111,3 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν την 30-4-2020 και την 1-5-2020, στους νομούς Ξάνθης και Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν τη δραστηριοποίηση του ενός δράστη στη διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία μεταφέρει από τη Θεσσαλονίκη στην Ξάνθη με τη βοήθεια των συνεργών του, χρησιμοποιώντας δρομολόγια λεωφορείων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντόπισαν τους τρεις δράστες να μεταβαίνουν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως τον έναν από αυτούς να επιστρέφει με λεωφορείο στην Ξάνθη, μεταφέροντας μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 111,3 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν 111,3 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, το όχημα των δραστών, το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του ενός δράστη, εκκρεμούσαν τέσσερις (4) καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button