Ειδήσεις

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ: “Ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει”
Η Παράταξή μας στήριξε από την αρχή της πανδημίας το θεσμικό ρόλο του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης και τον ευχαριστεί για την ουσιαστική προσφορά του στη διαφύλαξη της υγείας της τοπικής κοινωνίας

Με αφορμή το από 3/5/20 Δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης δηλώνουμε τα εξής:

– Συντασσόμαστε με την ανησυχία του Ιατρικού Συλλόγου όσον αφορά τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων COVID-19 τόσο στο σύνολο του Νομού όσο και ειδικότερα στο Δήμο Ξάνθης. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει. 

– Εκδηλώνουμε την επιθυμία να τύχουμε άμεσου επιδημιολογικού ελέγχου με τη διενέργεια ικανού αριθμού τεστ το συντομότερο δυνατό μερίμνη της Πολιτείας. Είναι λογικό σημεία επιδημιολογικού ενδιαφέροντος να ελέγχονται κατά προτεραιότητα. 

– Εκφράζουμε την αναγκαιότητα για υπευθυνότητα μέσα από την τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής. Δε χρειάζεται να οδηγηθούμε σε πισωγύρισμα όσον αφορά τη λήψη μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού. 

Η Παράταξή μας στήριξε από την αρχή της πανδημίας το θεσμικό ρόλο του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης και τον ευχαριστεί για την ουσιαστική προσφορά του στη διαφύλαξη της υγείας της τοπικής κοινωνίας. Στον αγώνα αυτόν θα είμαστε αρωγοί. 

Δημοτική Παράταξη «ΑΓΑΠΗ για την ΞΑΝΘΗ μας»

Παπαχρόνης Ιωάννης

Παπαδόπουλος Βασίλειος

Γεωργιάδης Δημοσθένης

Σπανίδης Μιχαήλ

Διαφωνίδης Χαράλαμπος

Τσακιρίδης Αφεντούλης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button