Ειδήσεις

Διαμαρτυρία ετοιμάζουν επαγγελματίες εστίασης και καφέ-μπαρ στην Κομοτηνή

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Τα σωματεία Καφεποτοπωλών & Ζυθεστιατόρων Νομού Ροδόπης διοργανώνουν συμβολική διαμαρτυρία την Τετάρτη 06/05/2020 στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής (Πλ. Ειρήνης).

Οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρόν, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σωτηρία του κλάδου μας!! ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ..!!!!

Κατά την εκδήλωση – διαμαρτυρία καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να βρίσκονται στην πλατεία με μία (1) καρέκλα από το κατάστημα τους έχοντας κολλήσει επάνω το λογότυπο του καταστήματος, σε μια κόλλα Α4 (ή γραμμένο με ένα μαρκαδόρο επάνω στην κόλλα). Οι καρέκλες θα τοποθετηθούν στο κεντρο της πλατείας της Κομοτηνής, συμβολίζοντας όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.

Στη συνάντηση αυτή θα σας ανακοινωθούν και τα περαιτέρω αιτήματα που πρόκειται να καταθέσουμε στους αρμόδιους φορείς όπου ο καθένας θα έχει την δυνατότητα να παραθέσει τις δικές του θέσεις ενώπιον των συναδέλφων.

Η εκδήλωση-διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού “Empty Chairs” – “Άδειες Καρέκλες”.

Προσοχή Καλούνται όσοι συμμετάσχουν να αναγράφουν από κάτω σε σχόλιο το ονοματεπώνυμο και το κατάστημά τους. πχ: Παπαδόπουλος Δημήτρης – Καφέ της Συμφοράς

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button