Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν 1 κλοπή οχήματος και 1 απόπειρα διάρρηξης επιχείρησης στο νομό Ξάνθης

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μία (1) κλοπή οχήματος και μία (1) απόπειρα διάρρηξης επιχείρησης, που διαπράχθηκαν την 20/21-3-2020 και την 1-5-2020, στο νομό Ξάνθης. 

Συνελήφθη προχθές (1-5-2020) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, από τους παραπάνω αστυνομικούς ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. 

Αναλυτικότερα, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με τρεις άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, επιχείρησαν να διαρρήξουν τις εγκαταστάσεις επιχείρησης σε χωριό της Ξάνθης, πλην όμως δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους και διέφυγαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενη σύλληψη από τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο. 

Έπειτα από επιστάμενες έρευνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν δράστη, ο οποίος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί την 20/21-3-2020 από την πόλη της Ξάνθης. 

Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button