Αγώνας Σπόρ

Oι ακαδημίες του ΑΟΞ, οι συνεργασίες και η φιλοσοφία μας

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ

H ακαδημία του ΑΟΞ επέστρεψε στην αθλητική ζωή της περιφέρειας μας και αναγάγουμε την είδηση αυτή ως ένα σημαντικό νέο που αφορά όλη την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη καθώς οι επιτυχίες του συλλόγου μας ήταν προϊόν μιας προσπάθειας που την ρίζα τους αποτελούσαν τα τμήματα υποδομής μας.

Τίτλοι, εξαγωγή ταλέντων και μια υγιής καρποφορία προσπαθειών που συνετέλεσαν αθλητές και προπονητές με καταγωγή από όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως από το κομμάτι του χάρτη που περιλαμβάνει τον άξονα Σέρρες-Αλεξανδρούπολης. Με κέντρο την πόλη μας, την Ξάνθη.

ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

Είναι περιττό να αναφέρουμε πώς για την διοίκηση του ΑΟΞ αποτέλεσε στιγμή χαράς και υπερηφάνειας η έναρξη των προπονήσεων σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών.

Δεδομένο πώς η παρουσία στελεχών όπως ο Νίκος Κεχαγιάς (τεχνικός διευθυντής) και ο Μπάμπης Κορωνίδης (γενικός αρχηγός) -με το know how που απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμενοι στον ΑΟΞ και τις εθνικές μας ομάδες – αποτελεί για τον σύλλογο την “σφραγίδα” πώς η επιτυχία μας με την αρμόζουσα εργασία θα είναι δεδομένη.

Οι Νίκος Ανθόπουλος (Κ-14), Χαλήλ Οσκάν (Κ-12) και Απόστολος Κιαχίδης (Κ-10,Κ-8) , o Kων/νος Βογιατζής (Κ-8,Κ-6) και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μανώλης Μουστάκης, με τις παραστάσεις και τις γνώσεις τους θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις αθλητικής εξέλιξης αλλά ακόμα περισσότερο της ορθής διαπαιδαγώγησης που θα αναδείξει αυτά που πρεσβεύει ο ΑΟΞ όλα τα χρόνια που διαφημίζει την περιοχήΤην ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας που δεν θα θυσιαστεί στον βωμό του σκληρού ανταγωνισμού όπως αυτός παρουσιάζεται πώς υπερισχύει στο σύγχρονο ποδοσφαιρικό status.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

Πάνω σε αυτό το μοτίβο, ο ΑΟΞ ενισχύει την φιλοσοφία που αναπτύξαμε παραπάνω με σπουδαίες συνεργασίες που είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε.

Η φιλοσοφία άλλωστε μιας ακαδημίας πρέπει να στηρίζεται στην παιδαγωγική και διδακτική επιστήμη που μπορεί να συνδυάσει ποδόσφαιρο, τέχνες και γράμματα δημιουργώντας ένα περιβάλλον ηρεμίας και δικαιοσύνης. Δουλεύοντας πάνω στο παιδί και δίνοντας του τους ορίζοντες να πιστέψει στον εαυτό του αντιλαμβανόμενος πώς το ποδόσφαιρο είναι ένα σημαντικό ενδιαφέρον που μπορεί να εξελιχτεί παράλληλα με την σωστή διαπαιδαγώγηση του στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας του.

ΖΩΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ο στόχος του ΑΟΞ είναι να βρισκόμαστε ως ακαδημία σε συχνή επαφή με τους γονείς των αθλητών, απόλυτα ενδιαφερόμενοι για την ζωή του εντός αλλά κυρίως…εκτός γηπέδου, τις επιδόσεις του στο σχολείο και όλα αυτά με την έγγραφη συγκατάθεση τους. Κινούμενοι δηλαδή σε απόλυτα Ευρωπαϊκά πρότυπα και βασιζόμενοι στις ασφαλείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet που αποτελεί συνοδοιπόρο στην προσπάθεια ανάδειξης των τμημάτων υποδομής μας.

Ενδιαφέρον που για εμάς αποτελεί ένα δεδομένο που έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με την παραγωγή εκατοντάδων αθλητών που γέμισαν τα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας αλλά το κυριότερο τις εθνικές μας ομάδες. Δεν είναι όμως το σημαντικότερο πράγμα της ζωής μας το ποδόσφαιρο και αυτό επιβεβαιώνουμε με την φιλοσοφία που αναπτύσσεται στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τους παρακάτω ιατρικούς και εκπαιδευτικούς φορείς.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

Ο ΑΟΞ φροντίζει για τους αθλητές των ακαδημιών μας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στoν ιατρικό τομέα και ανακοινώνει την συνεργασία του με τον επιστήμονα χειρούργο Ορθοπεδικό Ιωάννη Κουτσογιάννη.

Θα υπάρχει καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν δωρεάν παρακολούθηση για τους νέους αθλητές μας από έναν άνθρωπο που η ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη όταν αγωνιζόταν στην Σούπερ Λίγκα 1 συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο αντρικό τμήμα αλλά και τις υποδομές της.

Απόλυτα εξειδικευμένος σε αθλητικές κακώσεις – αρθροσκόπηση – Ορθοπεδικές Επεμβάσεις – παθήσεις άνω άκρου – ρήξη χιαστού – τενοντίτιδα – τραυματολογία.

Σύγχρονο Ορθοπεδικό Ιατρείο Κουτσογιάννης Ιωάννης επί της Οδού Ιωάννη Τσιμισκή , αριθμό 22 και τηλέφωνο 2541025411 / 6972608215 ( koutsogiannis.ioa@gmail.com) και προσέλευση κατόπιν ραντεβού.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Η ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΔΑΡΙΔΟΥ

Στα πλαίσια αυτά η ομάδα μας ανακοινώνει την συνεργασία της με την επιστήμονα διατροφολόγο Kαλδαρίδου Κυριακή.

Η Καλδαρίδου Κυριακή είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Ξάνθη από το 2015. Είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδεύτηκε στις Διατροφικές Διαταραχές στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα πάνω στο “Sports and exercise Nutrition” στο Leeds Metropolitan University της Αγγλίας, αλλά και επιμορφωτικά σεμινάρια στην Παιδική Παχυσαρκία και την Ανάλυση Επιχειρηματικών δεξιοτήτων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Κυριακή Καλδαρίδου προσφέρει 20% έκπτωση στα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους και 10% έκπτωση σε όσους επιδεικνύουν την κάρτα μέλους του ΑΟΞ.

Γραφεία επί της οδού Ελπίδος 6, COSMOS CENTER κτίριο Α, 5ος όροφος, διαμέρισμα Ε5.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947711871

 

ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ “VENUS EXLUSIVE FITNESS CLUB”

Mε πληθώρα προγραμμάτων και εξειδικευμένους γυμναστές που παρέχουν την δυνατότητα πλήρους υποστήριξης των πελατών σε ένα σύγχρονο χώρο και καθαρό περιβάλλον.

Με έκπτωση που είναι στο 20% της μηνιαίας συνδρομή για τα παιδιά των ακαδημιών μας και τους γονείς τους.

Γυμναστήριο επί της Γαβριήλ Κούρκουλα 01, τηλέφωνο 2541029500, e-mail : venusfitxanthi@gmail.com και τον ιστότοπο : http://venusfitness.gr .

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΝ ΡΥΘΜΩ”

Μουσική Σχολή της Εύας Ξανθοπουλίδου, η οποία εκτός από Ιδρύτρια αποτελεί και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Σχολής

Το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Την Σχολή στελεχώνουν αξιόλογοι καθηγητές και σολίστες οι οποίοι και διακρίνονται για τη συνεχή τους καλλιτεχνική παρουσία.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας χαρακτηρίζεται για την υψηλή ποιότητα καθώς και την σοβαρότητα και την ευαισθησία απέναντι στην τέχνη.

Πραγματοποιούνται τα εξής μαθήματα απο τους ακόλουθους καθηγητές και καθηγήτριες:

1)Πιάνο με την κυρία Έρη Χάϊτα και την κυρία Εύα Ξανθοπουλίδου.

2)Βιολί-Βιόλα-Μονωδία-Φωνητικά με την κυρία Μαρίνα Παύλου.

3)Σαξόφωνο με τον κύριο Χάρη Ξυλά.

4)Φλάουτο-Ανώτερα Θεωρητικά-Μουσικά Σύνολα με τον κύριο Κώστα Ιωαννίδη

5)Ανώτερα Θεωρητικά , μπουζούκι, τζουράς, μπαγλαμάς, προετοιμασία για τις εισαγωγικές στο μουσικό σχολείο και το μουσικό πανεπιστήμιο o κύριος Γιώργος Λαζαρίδης.

6)Κλασική Κιθάρα με τον κύριο Βασίλη Αβραμίδη.

7) Εισαγωγή στη Βυζαντινή Μουσική με την κυρία Αναστασία Γκουδίνα.

Εγγραφές αλλά και ενημέρωση πραγματοποιείται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00-13:00 και από 18:00-20:00. Γ. Σταύρου 3 (Πεζόδρομος Εθνικής) . Τηλέφωνο 25410-65194

Η σχολή προσφέρει την δυνατότητα έκπτωσης 10% στους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας για την φοίτηση τους.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΕ “APPLE STUDIES”.

Φροντιστήριο ξένων γλωσσών και πληροφορικής το οποίο ιδρύεται το 1997 από τον Νικόλαο Τσετινέ και συνεχίζει μέχρι και σήμερα με 26 συναπτά έτη αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης .

Τα τμήματα τα οποία δημιουργούνται είναι ολιγομελή με απώτερο σκοπό την βελτιστοποίηση της διδασκαλίας.

Οι Ξένες Γλώσσες που διδάσκονται είναι: Αγγλικά , Γαλλικά , Γερμανικά , Ιταλικά , Τουρκικά και Ρωσικά.

Όσον αφορά την διδασκαλία της Πληροφορικής αυτή περιλαμβάνει προετοιμασία για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, εκμάθηση Γλωσσών Προγραμματισμού αλλά και web design.

Εκτός από τη σύσταση παιδικών τμημάτων υπάρχει η δυνατότητα σύστασης τμημάτων ενηλίκων τόσο στις Ξένες Γλώσσες όσο και στην Πληροφορική.

Η παραστατικότητα των μαθημάτων επιτυγχάνεται με την χρήση διαδραστικών πινάκων.

Τα μαθήματα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν είτε με τη δια ζώσης διδασκαλία είτε με εξ αποστάσεως διδασκαλία .

To APPLE STUDIES πραγματοποιεί έκπτωση 10% επί των τιμών στους μαθητές των ακαδημιών μας.

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής “APPLE STUDIES” επί της 28ης Οκτωβρίου 223 , τηλέφωνα 2541078782 και 2541071790.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΜΕ…ΗΡΑΚΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟ”.

Το φροντιστήριο εξειδικεύεται στην διδασκαλία όλων των μαθημάτων τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο. Παρέχεται φροντιστηριακή βοήθεια σε μαθητές ΕΠΑΛ για όλα τα μαθήματα και όλες τις ειδικότητες.

Για τους αθλητές των υποδομών μας , επιπρόσθετα , διενεργείται το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για παιδιά ηλικίας από 14-16 με έκπτωση 50%.

Σε όλα τα παιδιά γυμνασίου παρέχεται έκπτωση 10% και σε όλα τα παιδιά λυκείου παρέχεται έκπτωση 20% για όλους τους αθλητές των ακαδημιών μας.

Στεγάζεται επί της Οδού Ηρώων 103 στην Ξάνθη, τηλέφωνο 2541077110. Σελίδα διαδικτύου zografos.edu.gr και mail επικοινωνίας : herc8906@hotmail.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button