Απαντά ο Στυλιανίδης στον Πούλιο

Η πολιτική αντιπαράθεση των δύο κύριων υποψηφίων για το Δήμο Ξάνθης φαίνεται ότι ξεκίνησε με την πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του Μιχάλη Στυλιανίδη. Επιτίθεται στο Χρήστο Πούλιο για τη φράση του “οι σκελετοί βγήκαν από τη ντουλαπα” που χρησιμοποίησε στην εκδήλωσή του στη Σταυρούπολη, για να περιγράψει τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της παράταξης της απερχόμενης δημοτικής αρχής, κάνοντας λόγο για προσβολή όσων αποφασίζουν να εκτεθούν στις εκλογές. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ο Δήμαρχος:

       Η πολιτική αντιπαράθεση των δύο κύριων υποψηφίων για το Δήμο Ξάνθης φαίνεται ότι ξεκίνησε με την πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του Μιχάλη Στυλιανίδη.


  Επιτίθεται στο Χρήστο Πούλιο για τη φράση του “οι σκελετοί βγήκαν από τη ντουλαπα” που χρησιμοποίησε στην εκδήλωσή του στη Σταυρούπολη, για να περιγράψει τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της παράταξης της απερχόμενης δημοτικής αρχής, κάνοντας λόγο για προσβολή όσων αποφασίζουν να εκτεθούν στις εκλογές.


   Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ο Δήμαρχος:


 


  “Ο κ. Πούλιος, προφανώς στο πλαίσιο του πολιτικού και προσωπικού του πανικού, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οφείλει και πρέπει να κινηθεί μέσα σε ένα όριο πολιτικής ευπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού.


 Η δήλωσή του, κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του στην Σταυρούπολη, περί “σκελετών που βγήκαν από την ντουλάπα” αν μη τι άλλο προσβάλλει τον ίδιο, την παράταξή του και κυρίως το σύνολο του Ξανθιώτικου Λαού, που επιλέγει να θέσει υποψηφιότητα και να αναδειχθεί μέσα από τις Δημοκρατικές λειτουργίες των εκλογικών διαδικασιών.


  Αν ο κ. Πούλιος, βλέπει στον δικό του ύπνο φαντάσματα και σκελετούς, λόγω ακριβώς της απολύτου ανικανότητάς του να επικοινωνήσει με τους Ξανθιώτες Συμπολίτες και      Συμπολίτισσές μας, αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να απαξιώνει το σύνολο των υπολοίπων υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.


    Αλλως, τόσο ο κ. Πούλιος όσο και οι υπόλοιποι που στηρίζουν τις ιδέες – αντιλήψεις – πρακτικές που προσβάλλουν τους Ξανθιώτες, θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει, και τότε ο λαός, που ξέρει – γνωρίζει και έχει αντίληψη, θα κατατάξει αυτούς που πρέπει στο “πάνθεον” της πολιτικής ανθρωπολογίας, της οποίας είναι λάτρης ο κ. Πούλιος.


   Εμείς, θα συνεχίζουμε να υπηρετούμε την πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε, χωρίς υστεροφημίες, χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς σκοπιμότητες.


  Η Ξάνθη, είναι η πόλη της ζωής μας και γι΄ αυτήν θα αγωνιζόμαστε πάντα!”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button