Τους άγχωσε …ο Σάντος

 

Την ήττα γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ στο γήπεδό της από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 0-1. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το σημείωσε ο Περόνε στο 67ο λεπτό. Με…

 

Την ήττα γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ στο γήπεδό της από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 0-1. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το σημείωσε ο Περόνε στο 67ο λεπτό. Με… απώλειες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο αντίπαλοι καθώς αποβλήθηκαν οι Μαρκόφσκι (70′), Τσαμπούρης (72′), Ράγιος (90+’) Ντεμπούτο στην Superleague για τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

 

 Περιγραφή αγώνα

 

SKODA ΞΑΝΘΗ και Αστέρας Τρίπολης ήταν κοντά στην βαθμολογία και το παιχνίδι στο γήπεδο των Πηγαδίων εκ των πραγμάτων ήταν ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο δημιουργώντας ευκαιρίες χωρίς όμως να σκοράρουν. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη στα πρώτα 45 λεπτά ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν τις καλές τους στιγμές και το δοκάρι του Μαρκόφσκι στο 12’ σε κάτι περισσότερο κι έτσι το 0-0 έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η SKODA ΞΑΝΘΗ μπήκε πιο δυνατά κι έδειξε ότι ήθελε να πετύχει πρώτη γκολ. Μέχρι το 63’ ήταν η ομάδα που κατοχή μπάλας και έλεγχο της κυκλοφορίας δημιουργώντας και τρεις καλές στιγμές όμως ο Αστέρας με την αλλαγή του τον Περόνε ήταν τυχερός και στο 66’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ χάρη στο όμορφο τέρμα του αργεντινού επιθετικού. Στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά το 70’ οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες. Αρχικά αποβλήθηκε ο Μάρκο Μαρκόφσκι με απευθείας κόκκινη κάρτα σε μία διεκδίκηση της μπάλας και δύο λεπτά αργότερα ο Τσαμπούρης με δεύτερη κίτρινη. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι και με τις αλλαγές του Μαρίνου Ουζουνίδη προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί με τον Αστέρα να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους στην κόντρα επίθεση. Τελικά ούτε η πολιορκία της ξανθιώτικης ομάδας στο φινάλε δεν άλλαξε το τελικό 0-1.

 

Φάσεις – Γκολ

 

Στο 4′ το σουτ του Ουσέρο μπλόκαρε ο Βιβιανί. Στο 6′ σέντρα του Μπρέσκα κεφαλιά του Σολάκη πάνω από τα δοκάρια. Στο 9′ ο Μαρσελίνιο έκανε το σουτ που κόντραρε από τους αμυνόμενους. Στο 11′ ατομική ενέργεια και σουτ του Μαρσελίνιο μετέτρεψε σε κόρνερ ο Χακόμπο. Στο 12′ κόρνερ του Μαρσελίνιο κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο δοκάρι και στα χέρια του τερματοφύλακα! Στο 16′ μετά από φάση διαρκείας ο Ουσέρο έκανε το σουτ που βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 18′ το φάουλ του Εντιμάρ μπλόκαρε ο Χακόμπο. Στο 26′ σέντρα του Πόι από δεξιά ο Βασιλακάκης πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 37′ φάουλ του Μαρσελίνιο κεφαλιά του Ντάνι στα χέρια του Χακόμπο. Στο 43′ τεχνικό σουτ του Βλαχοδήμου απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 49′ το σουτ του Πόι μετέτρεψε σε κόρνερ ο Χακόμπο. Στο 63′ καλό σουτ του Μπέρτου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο. Στο 65′ το σουτ του Ουσέρο άλλαξε πορεία αλλά ο Βιβιανί έπεσε και απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 66′ ο Περόνε με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 0-1
Στο 76′ η κεφαλιά του Ουσέρο πέρασε λίγο άουτ. Στο 89′ κεφαλιά του Καζάκη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Κίτρινες:

17′ Αλβάρεζ, 40′ Πόι, 50′ Σολάκης, 56′ Τσαμπούρης, 64′ Ράγιος.

SKODA ΞΑΝΘΗ:

Kόκκινες: 70′ Μαρκόφσκι, 72′ Τσαμπούρης, 90+’ Ράγιος

 

 

 

Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Στάσιακ (79′ Πλατέλλας), Κομεσίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης (74′ Καζάκης), Μαρσελίνιο, Πόι, Βλαχοδήμος (67′ Μάνταλος), Μαρκόφσκι.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο (77′ Στεφανάκος), Μπαρτολίνι, Χουάν, Πιπίνης, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ (32′ Ναβάρο), Μπρέσκα, Σολάκης (57′ Περόνε), Ράγιος, Ουσέρο.   

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button