Ειδήσεις

Διαδικτυακά Εργαστήρια για την Παιδεία στα ΜΜΕ (NEWS & MEDIA LITERACY)

Το Journalists About Journalism (www.jaj.gr) με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α στην Αθήνα, διοργανώνει σειρά εργαστηρίων για την ειδησεογραφική παιδεία και την πληροφορία στα ΜΜΕ. Στο πλαίσιο της εκστρατείας #ΜένουμεΣπίτι προσαρμοζόμαστε και προσφέρουμε τα εργαστήρια διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom. 

Το πρώτο online εργαστήριο για την Παιδεία στα ΜΜΕ (News Literacy) και με θέμα “ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID-19. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!» θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Xanthi Techlab του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης στις 21 Απριλίου 2020 18.00 (6 ώρα το απόγευμα). Απευθύνεται σε ενηλίκους άνω των 18 ετών. 

Δηλώνοντας συμμετοχή εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD5lLKSy1fdIimlkhfMMhB_C9spIo1cZa011oQDnFv5yIEAw/viewform?usp=sf_link θα σας στείλουμε σύνδεσμο και σχετικές οδηγίες για να παρακολουθήσετε το εργαστήριο. 

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ μέχρι τον αριθμό των 30 ατόμων. Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στέλνοντας το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά σας στο mail: jaj@jaj.gr

Εισηγήτρια είναι η Σίσσυ Αλωνιστιώτου, δημοσιογράφος. 

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button